Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 35 10 0.5
XXX Hotels Sex Hotels 23 December, 2020 5931
ΜΠΡΑΒΟ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.3
Χώρος

8.0
Καθαριότητα

10.0
Εξυπηρέτηση/service

9.5
Πρόσβαση & parking

9.5
Αναμονή

10.0
Διακριτικότητα

9.0
Σχέση ποιότητας-τιμής

9.5
Να ομολογήσω αρχικά ότι άκουγα χοτέλ στο μεταξουργίο και μου σηκωνόταν η τρίχα. Καλώς ή κακώς συνέβαινε. Οπότε η έκπληξή μου ήταν μεγάλη...
Ξεκινάω με το βασικότερο κατ'εμέ. Πάρα, μα πάρα πολύ καθαρό. Πρώτη μου φορά στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο και πραγματικά εντυπωσιάστηκα καθώς
όλα, στο συγκεκριμένο τομέα ήταν όπως πρέπει. Σεντόνια καθαρά, πάτωμα καθαρό, η ντουζιέρα έλαμπε, όλα σε σακουλάκια μέσα....10 σε αυτό.
Το δωμάτιο τα πάντα όλα, μέχρι και μπουρνούζι (!!!) διπλές πετσέτες κλπ κλπ
Εντύπωση επίσης μου έκαναν οι βρύσες...grohe...ok, όχι ότι αυτό κάνει καμιά ιδιαίτερη διαφορά αλλά κάτι δείχνει.
Η κοπέλα στην υποδοχή φιλική, οι παραγγελιές στο δωμάτιο ήρθαν γρήγορα και ήταν προσεγμένες. και σε καλή τιμή.
Το πάρκινγκ πανεύκολο αλλά ήταν τέτοια η μέρα/ώρα που ίσως να αποκόμισα και ολίγον εσφαλμένη εντύπωση. είπαμε πρώτη φορά στο Bill.
Αναμονή καμία (πάλι βέβαια η ώρα/μέρα).
Μόνο "παράπτωμα" το μέγεθος του δωματίου και ειδικά του μπάνιου. όχι ότι υπήρχε θέμα αλλά θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο μεγάλο.
παρόλαυτά πολύ εργονομικό (το μπάνιο) θα πω.
Εν ολίγοις πολύ ευχαριστημένος εκεί που πραγματικά δεν το περίμενα...ΜΠΡΑΒΟ

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 05, 2017
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 June, 2017
Είδες το bill?!?!
Γράφω σε προηγούμενη κριτική μου για το bill (Αυτό μάλιστα... είναι ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ! Eύγε!
Ας παραδειγματιστούν τα υπόλοιπα γαμnσοχοτέλια απ' το Bill...) και το ίδιο διαπιστώνεις κι εσύ φίλε john100.
Πάντα τέτοια....!!
Y
Yiannis.Q
14 June, 2017
Δε θέλω να φανώ δυσάρεστος, όμως εγώ μία φορά που το επισκέφθηκα μου έκανε χείριστη εντύπωση που δεν υπήρχε έστω κουρτινάκι για τα νερά στο ντουζ, με αποτέλεσμα το μπάνιο να γεμίσει νερά και ανα πάσα στιγμή, λίγο να μην προσέξεις, να κινδυνεύεις να γλυστρίσεις και να χτυπήσεις άσχημα.
L
liaris
14 June, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστή η παρατήρησή σου liaris.
Υπάρχει Τέλειο? Άριστο?

Το Άριστο στις σχέσεις των ανθρώπων ΔΕΝ υπάρχει. Πόσο μάλλον στις επί πληρωμή συναλλαγές.
Αν υπήρχε Άριστα, σε οποιοδήποτε πεδίο της Φυσικής και Ανθρώπινης δραστηριότητας, δεν θα υφίσταται Εξέλιξη και Ανέλιξη.
Y
Yiannis.Q
15 June, 2017
στο δικό μου δωμάτιο (στον πρωτο όροφο ήταν) το ντουζ είχε γυάλινη πόρτα, όχι απλά κουρτινάκι !!
J
john100
30 July, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

μετά από κάμποσες επισκέψεις, υπάρχουν όντως δωμάτια χωρίς κουρινάκι στο μπάνιο...νομίζω σε 3ο και 4ο? anyway όχι ότι καλύτερο (για τα συγκεκριμένα δωμάτια) αλλά σε γενικές γραμμές το ξενοδοχείο νομίζω ότι αξίζει...
J
john100
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση