Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10 0.5
Άννα-590
Call Girls 26 July, 2020 18547
Ανναρα
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
 
6.5
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
8.0
Συμπεριφορά/Social time
 
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Λοιπόν κυριοι, πρώτη κριτική και πρώτη φορά που ψώνισα κάποια μέσω ινφο του σαιτ.
Είχα κάνει πριν 4 χρόνια ένα γκανστεριλικι που μου βγήκε πολυυυ άσχημα και είχα ενδοιασμούς για την όλη φάση.

Μετά από καραντινα λοιπόν κ να μην παίζει κάτι από τον Φεβρουάριο σπάσανε κ πολλά χ λέω πριν πάω διακοπες και πριν την μετακόμιση μου στο εξωτερικό για σπουδές να ξαναδοκιμάσω κάποια που δεν θα λέει πολλά όχι.Ημουν μεταξύ Άννα Μαρίας και αννα590 αλλά είπα να πάω με την πιο έμπειρη.

Έχοντας κάνει ταξίδι 6 ωρών( γαμω τις φωτιες) με λεωφορείο για να φτάσω αθηνα κ επειτα διακοπες είχα μια μερα διαθέσιμη όπως κ η Άννα.
Το ραντεβού είχε κανονιστεί στο Μπιλ 2 μέρες πριν.Εδω να πω ότι η Άννα ανταποκρίνεται γρήγορα στα μυνηματα.

Αρχικά είχαμε κανονίσει για 2.5 ώρες.Η Άννα ήρθε στην ώρα της.Ανοιξα την πόρτα και είδα μια γυναίκα γύρω στο 1.67 κ όπως είπαν η προηγούμενοι λίγο σπασμένο πρόσωπο που δεν σε χαλάει.Μετα τις χαιρετούρες γθυδηθακε μπήκαμε μαζί μπανιο και κατευθείαν στο κρεβάτι.

Στην αρχή της είπα να κάνει λίγο μασάζ το οποίο κατέχει σε καλό βαθμό με λαδάκι. Γύρισα μπρούμυτα κ η Άννα ξεκίνησε το έργο. Πιπα καλή σιγά για ξεκίνημα κ γνωρίζοντας ότι αντέχει την πίεσα να τον πάρει βαθιά.Επειτα μιας και είμαι φαν του rimming μ κάνε με λίγο σάλιο.
Στη συνέχεια την ξάπλωσα στο μαξιλάρι κ ξεκίνησα ένα mouthfuck όσο πιο βαθιά κ δυνατά μπορούσα σε λίγη ώρα τελείωσα στο στόμα της. Πρέπει να ήταν πολλά γιατί έφυγε σαν Road runner στο μπάνιο να τα φτύσει, εντάξει σκέφτηκα το ήξερα ότι θα γίνει έτσι.

Στη συνέχεια μιλήσαμε κάνα 10 λεπτό κάναμε ένα τσιγάρο πρόσφερε κ τσίχλα χαλαρα πραματα.

Ξεκινήσαμε τα φιλιά λοιπόν κ με χάλασε λίγο το γεγονός ότι η Άννα στο γλωσσοφιλο συνήθως κουνούσε την γλώσσα δεξιά αριστερά.Ειμαι μεγάλος φαν του γλωσσοφιλου κ με καύσωνες πολύ οπότε προσπάθησα να τη φερω στο δικού μ ρυθμό με μέτρια αποτελέσματα.

Ήρθε η σειρά μ λοιπόν να γλυψω.Η Άννα είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ τα βαθιά της πανέμορφα κ ευχαριστιοσουν το γλύψιμο όπου κ βογγαει κ της αρέσε.Σειρα κ το μουνι της ίσως από τα πιο ωραία κ καθαρά π χω δει το καταευχαριστηθηκα.

Έπειτα της λέω ήρθε η ώρα να κάνουμε κατι πιο extreme. Την ξάπλωσα λοιπόν στην άκρη του κρεβατιού με το κεφάλι να προεξέχει και της είπα τώρα θα σε γαμησω το λαιμό κ τον έβαλα όλο μέσα άντεχε πολύ παρόλο π έχω ένα καλό μέγεθος.Αφου καβλωσα αρκετα μπήκα μέσα της με σκούφο και κ σε 15 λεπτά έχοντας δοκιμάσει όλες τις ταχύτητες κ λέγοντας βρωμολογσ τελείωσα στο σώμα της.

Λίγο διάλειμμα κ μπανιο οι 2 μας κ πίσω στο κρεβάτι.Κουρασμενος έτσι π ήμουν κ της το πα ξεκίνησε μόνη της να πιπωνει βαθιά το απολαμβάνει. Και την πιεζα το κεφάλι μέσα κ πνιγοταν.Λεω πάρε κ καμία ανάσα Άννα χαχαχα.

Ξανά στη προεξοχη του κρεβατιού λέω θα δοκιμάσω τα όρια σου. Κεφάλι εξω κ όλο στο λαιμό μέσα. Για να μην κουραστω όμως ξάπλωσα από πάνω της και την γαμουσα το λαιμό χωρίς αύριο κ πάλι άντεξε με λίγους πνιγμους.

Ξανά μέσα στο μουνι της τελείωμα και μετά έπαιξα λίγο με τον κωλο της 3 δάχτυλα να ανοίξει καλά γτ η Άννα είναι σφιχτή.Το άφησα όμως γτ δεν είχα καλή στύση.

Μετά έκανε λίγο rimming ακόμα ενώ καθόμουν πάνω της τελείωσα κ είπαμε να το κλείσουμε εκεί.

Στην αρχή είπαμε για 2.5ωρες αλλά στις 2 είπα τέλος Άννα θα πάει τζάμπα η υπόλοιπη ώρα κ το δέχτηκε. Κάτι π μ κάνε εντύπωση κ δεν ξέρω αν το συναντάς συχνά σε κάποια

Θα ήθελα να την ξαναπάρω ξεκούραστος κ να τα κάνουμε όλα

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 06, 2021
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
160
Εξτρά €
Οχι
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Τα φτύνει
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Οχι
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ηλικία Πελάτη
28
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Ελεύθερος
Σχέση Πελάτη / Escorts
Πρώτη μου φορά
B
1 reviews
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 August, 2021
Καλή αρχή φίλε μου
M
mad-or-bad
26 August, 2021
Ήθελε μια νέα κριτική χρειαζοταν
B
betakias
26 August, 2021
Η Άννα είναι μια τίμια επιλογή. Εμένα αν και μου αρέσουν τα πιπίνια δεν το κρύβω ότι τη συναντώ συχνά και πάντα περνάω καλά, φυσικά πηγαίνω συνειδητοποιημένος τι θα συναντήσω, όμως το αξίζει γιατί είναι και ωραίος χαρακτήρας και το σημαντικότερο είναι αρκετά υποτακτική όπως γουστάρω τις γυναίκες.
L
liaris
26 August, 2021
Καλά κ εγώ προς τα κει το κόβω
B
betakias
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα: