Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 21 10 0.5Αγνή...Απολαυση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.9
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Συμμετοχή
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Ποιότητα / Γνώσεις Μασάζ
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.5
Συνάντηση με την Αγνή πριν κανα μήνα. Ήρθε στο Μπιλ στην ώρα της. Κοντούλα γεμάτη αλλα τσουπωτη με καυλιαρικη φατσούλα κ ευγενέστατη. Έκανε το μπανάκι της κ την περίμενα στο κρεβάτι έτοιμος για μασαζάκι. Τα χέρια της κ οι γνώσεις της ειναι μοναδικές. Σε 2 λεπτά χωρίς να της πω τίποτα έχει εστιάσει εκεί που πονούσα κ με τρίβει απίθανα. Μετά απο λίγο έχω κυριολεκτικά λιώσει κ ο πόνος έχει εξαφανιστεί. Στο δια ταύτα όμως. Με χαϊδεύει πονηρά κ γυρίζω κ αρχίζει να μου παίζει το καβλι με το χέρι της τόσο έντεχνα που πρήστηκα απο καβλα. Το στόμα της ακολούθησε με μια απ τις καλύτερες πίπες που μου έχουν πάρει ποτέ. Αργή υγρή βαθιά παιχνιδιάρα. Ακόμη το θυμάμαι κ καβλωνω. Εγώ να παίζω με τις ρώγες της κ το μουνακι της κ να γουστάρει κ αυτή πολύ. Αφού μ έχει κάνει Τούρμπο, μου φορά καποτα κ κάθεται πάνω μου. Οι βυζαρες της μουλιασαν απ το γλύψιμο κ το τσίμπημα της ρωγας..
Την γυρίζω ανάσκελα κ ξανά μπαίνω μέσα της κ ξανά φιλί με γλώσσα μετά στην ρωγα κ ξανά κ ξανά. Γυρίζει στα 4 μόνη της με πιάνει κ με βάζει μέσα της. Χουφτώνω τις βυζαρες της κ αρχίζω ξανά. Μετά απο κανα 5 λεπτο Νοιώθω έτοιμος κ την ξαπλώνω ανάσκελα κ χύνω σαν τρελός το στήθος της. Μου πιάνει το καβλι κ βγάζει κ την τελευταία σταγόνα με το χέρι της.
Ειναι ένα απίθανο κορίτσι, που ξέρει να σε κάνει να νιώσεις καλα..
Την γυρίζω ανάσκελα κ ξανά μπαίνω μέσα της κ ξανά φιλί με γλώσσα μετά στην ρωγα κ ξανά κ ξανά. Γυρίζει στα 4 μόνη της με πιάνει κ με βάζει μέσα της. Χουφτώνω τις βυζαρες της κ αρχίζω ξανά. Μετά απο κανα 5 λεπτο Νοιώθω έτοιμος κ την ξαπλώνω ανάσκελα κ χύνω σαν τρελός το στήθος της. Μου πιάνει το καβλι κ βγάζει κ την τελευταία σταγόνα με το χέρι της.
Ειναι ένα απίθανο κορίτσι, που ξέρει να σε κάνει να νιώσεις καλα..
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 18, 2018
Πόλη
Αθηνα
Διάρκεια Μασάζ
1 ώρα
Τιμή €
50
Χώρος
Outcall / Στο χώρο σου (hotel / home)
Τεχνική στο μασάζ
Τέλεια
Είδη massage
Αισθησιακό / Ερωτικό μασάζ
Happy Ending ?
Ναι / Yes
G
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
Σχόλιο Αντμίν : Απαγορεύεται απο εδώ η ανταλλαγή τηλεφώνων, μόνο στο φόρουμ.