Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 15 10 0.5Η Ιερέα του Πέους
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
6.5
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Συνάντηση με την Ιωάννα ύστερα απο λίγη βοήθεια απο παίχτη του φόρουμ. Έρχεται στον χώρο μου και βλέπω μια μικροκαμωμένη κοπέλα γύρω στα ± 40, 1.60 ύψος, με συμπαθητικό πρόσωπο.
Μπανιο και έτοιμη για αγώνα. Σώμα δεμένο, βυζια 2αρια που προδίδουν λιγο την ηλικία της, πιερσινγκ και στις δυο ρόγες, ομφαλό, και κλειτορίδα. Ένα τατοο χαμηλά στην πλάτη που απλώνεται και στους δυο μηρούς και ένα στο μπράτσο.
Αρχιζω την περιποίηση με δυο δάχτυλα στον κωλο της και να παίζω με τον κρίκο στην κλειτορίδα της. Το μωρό να ουρλιάζει. Μέσα στα πρώτα τρια λεπτά είχε ενα έντονο οργαζμο και πετάει υγρά (σκουιρτινγκ). Δοκιμάζω τα υγρά και είναι πραγματικά, μιλάμε αυτά που διαβάζετε σε εγκυκλοπαίδεια για τις γυναίκες. Από της μετρημένες στα δάχτυλα που δεν κατουράνε.
Ξεκινάει μετά ενα λυσσασμένο στοματικό, να της τον σπρώχνω μέσα γρήγορα, να τον παίρνει όλον μέσα, να τον κρατάει μέσα μέχρι πνιγμού! Κοιτάζω κάτω και βλέπω υγρά να ρέουν μέσα απο μπούτια της. Έχυνε παλι!
Πέρασμα λάστιχου, και κατευθείαν στον κωλο όπου μου εξήγησε οτι βρίσκεται η κλειτορίδα της. Παρά πολύ έντονο και βαθύ σφυροκόπημα στα 4, και το μωρό να ουρλιάζει και πάλι να χύνει υγρά.
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό! Τελείωμα μέσα βαθειά και ντουσακι και από τους δυο.
Σοσιαλ ,πολύ καλό όπως ειναι Ελληνίδα με πολλά ενδιαφέροντα.
Της κάνω νόημα για δεύτερο γύρο με το να ριξω το βλέμμα μου στον μικρό, και να της κλείσω το μάτι. Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο. Όρμηξε ξανά σαν να ειχε στερηθεί πουτσο για 10 χρόνια.
Στον δεύτερο γύρω ανέβηκε από πάνω και τον πήρε στο μουνι της, ίσα ίσα για να τον σκληρύνει παραπάνω. Σηκώνεται και τον βάζει στον κωλο της ξανά και να χτυπιέται και να ουρλιάζει. Δεν περνάνε 2-3 λεπτα και αισθάνομαι ζεστά υγρά να ρέουν πάνω στα αρχιδια μου, και αυτη να συνεχίζει το καβάλημα απτόητη.
Εντωμεταξύ το κρεβάτι να έχει γίνει μούσκεμα και να μην υπάρχει στεγνό μέρος να κάτσεις. Πετσέτες η μόνη λύση.
Παίχτηκαν δυο γύροι, καθαρά PSE, με μια νυμφομανη γυναίκα που λατρεύει τον πουτσο στο στόμα και στον κωλο της. Χύνει ασταμάτητα με σκαμπίλια στα κωλομερια και με άγρια διάθεση.
Από τις λίγες που θα καθιερώσω στάνταρ να βλέπω, ιδίως οταν εχω δύσκολη μέρα στο γραφείο και θέλω να ξεσπάσω με άγριο και ανελέητο γαμησι. Μπορεί να μην είναι μικρή, μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη, αλλά στο γαμησι πρώτη και η αγάπη για το αντρικό μόριο μοναδική.
Μπανιο και έτοιμη για αγώνα. Σώμα δεμένο, βυζια 2αρια που προδίδουν λιγο την ηλικία της, πιερσινγκ και στις δυο ρόγες, ομφαλό, και κλειτορίδα. Ένα τατοο χαμηλά στην πλάτη που απλώνεται και στους δυο μηρούς και ένα στο μπράτσο.
Αρχιζω την περιποίηση με δυο δάχτυλα στον κωλο της και να παίζω με τον κρίκο στην κλειτορίδα της. Το μωρό να ουρλιάζει. Μέσα στα πρώτα τρια λεπτά είχε ενα έντονο οργαζμο και πετάει υγρά (σκουιρτινγκ). Δοκιμάζω τα υγρά και είναι πραγματικά, μιλάμε αυτά που διαβάζετε σε εγκυκλοπαίδεια για τις γυναίκες. Από της μετρημένες στα δάχτυλα που δεν κατουράνε.
Ξεκινάει μετά ενα λυσσασμένο στοματικό, να της τον σπρώχνω μέσα γρήγορα, να τον παίρνει όλον μέσα, να τον κρατάει μέσα μέχρι πνιγμού! Κοιτάζω κάτω και βλέπω υγρά να ρέουν μέσα απο μπούτια της. Έχυνε παλι!
Πέρασμα λάστιχου, και κατευθείαν στον κωλο όπου μου εξήγησε οτι βρίσκεται η κλειτορίδα της. Παρά πολύ έντονο και βαθύ σφυροκόπημα στα 4, και το μωρό να ουρλιάζει και πάλι να χύνει υγρά.
Δεν το έχω ξαναδεί αυτό! Τελείωμα μέσα βαθειά και ντουσακι και από τους δυο.
Σοσιαλ ,πολύ καλό όπως ειναι Ελληνίδα με πολλά ενδιαφέροντα.
Της κάνω νόημα για δεύτερο γύρο με το να ριξω το βλέμμα μου στον μικρό, και να της κλείσω το μάτι. Δεν χρειάστηκε τίποτα άλλο. Όρμηξε ξανά σαν να ειχε στερηθεί πουτσο για 10 χρόνια.
Στον δεύτερο γύρω ανέβηκε από πάνω και τον πήρε στο μουνι της, ίσα ίσα για να τον σκληρύνει παραπάνω. Σηκώνεται και τον βάζει στον κωλο της ξανά και να χτυπιέται και να ουρλιάζει. Δεν περνάνε 2-3 λεπτα και αισθάνομαι ζεστά υγρά να ρέουν πάνω στα αρχιδια μου, και αυτη να συνεχίζει το καβάλημα απτόητη.
Εντωμεταξύ το κρεβάτι να έχει γίνει μούσκεμα και να μην υπάρχει στεγνό μέρος να κάτσεις. Πετσέτες η μόνη λύση.
Παίχτηκαν δυο γύροι, καθαρά PSE, με μια νυμφομανη γυναίκα που λατρεύει τον πουτσο στο στόμα και στον κωλο της. Χύνει ασταμάτητα με σκαμπίλια στα κωλομερια και με άγρια διάθεση.
Από τις λίγες που θα καθιερώσω στάνταρ να βλέπω, ιδίως οταν εχω δύσκολη μέρα στο γραφείο και θέλω να ξεσπάσω με άγριο και ανελέητο γαμησι. Μπορεί να μην είναι μικρή, μπορεί να μην είναι η πιο όμορφη, αλλά στο γαμησι πρώτη και η αγάπη για το αντρικό μόριο μοναδική.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 06, 2022
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
- Ξεσκούφωτη
- Deep Throat
- Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
N
Nico78
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 April, 2022
Ωραία κριτική φίλε μου. Πως μπορούμε να επικοινωνήσουμε με την κοπέλα; Ευχαριστώ.
M
mattgh
09 April, 2022
ερεθίστηκα
G
gpd
09 April, 2022
ερεθιστηκα και εγω
A
artinos
11 April, 2022
Έχω κάποιον στο νου μου που κοκορεύεται ότι τις ξεκάνει στο γαμησι.
Είμαι σίγουρος οτι θα τον στείλει στο νοσοκομείο. Αχαχαχαχα
Είμαι σίγουρος οτι θα τον στείλει στο νοσοκομείο. Αχαχαχαχα
N
Nico78
14 April, 2022
Μπορεις να στειλεις τηλεφωνο για μας του εξωτερικου που δεν θα κανουμε πασχα και θελουμε να φαμε λιγο
B
betakias
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
582 thoughts on “Ioanna34 Independent Call girl Athens”
Comments are closed.
Εννοω οτι η κοπελα δεν εχει βαλει το τηλεφωνο της και πρεπει να στελνουμε προσωπικα μηνυματα για να το βρουμε. Αυτο μου κανει εντυπωση.
@consath τι εννοείς φίλε μου ?
Αυτο παντως με τη μη δημοσιευση των στοιχειων επικοινωνιας ειναι πρωτοφανες και πολυ θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος.
@sporakis το διόρθωσα νασαι καλά
Ψιτ @mad-or-bad τσέκαρε το link κάτω από τη φωτό γιατί βγάζει σε άλλη ανεξάρτητη
ευχαριστω MAD, θα το εκτιμουσα. @nico78 αναμενω τα φωτα σου χαχα
Σωστή ερώτηση, @nico78 πως την βρίσκουμε ?
τροπος επικονωνιας?
Νατα μας αχαχαχαχαχαχαχαχα
Ααααααααχ Ιωάννα μου! Τι έχεις να πάθεις την επόμενη φορά! Αχαχαχαχαχα