Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.1 15 10 0.5Analyze this !
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
6.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Μετά από πολύ καιρό, έχω τη χαρά να γράφω για ένα κορίτσι που άνετα το καυλάντιζα σε μπαρ και πραγματικά με ξεψώλιασε ! Τα περί εμφάνισης, είναι γνωστά απ' τους προλαλίσαντες και τα επιβεβαιώνω. Petite, γυμνασμένο, με μικρό στήθος και πολύ απαλό δέρμα. Πρόσωπο, όμορφο με γαλάζια μάτια και κωλαράκι ατίθασο. Πεντακάθαρη, άνετη και κεφάτη, έχει μια τάση για παρλαπίπα, αλλά αν της δώσετε κάτι να βάλλει στο στόμα της, θα το προτιμήσει. Είναι τρομερά καυλιάρα, γουστάρει να την γλύφουνε και ανταποδίδει με deep, χύνει ποταμούς και σε επιβραβεύει όταν την καρφώνεις καλά μ' ένα " έτσι-έτσι !" Και να μη θέλετε να πάρετε κώλο, θα σας οδηγήσει εκείνη και καλά θα κάνει γιατί εκεί είναι όλο το ζουμί...όπως είπα στην αρχή, με ξεψώλιασε ! Ο μικτός vader έγινε σαν μπέικον ( πλακέ και μωβ)...
Εν κατακλείδη, πολύ καλή συνάντηση, θα την ξαναδώ σίγουρα και να πάτε και 'σεις να θυμηθείτε τι σημαίνει καλό σεξ, χωρίς εκπτώσεις...
Εν κατακλείδη, πολύ καλή συνάντηση, θα την ξαναδώ σίγουρα και να πάτε και 'σεις να θυμηθείτε τι σημαίνει καλό σεξ, χωρίς εκπτώσεις...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
July 05, 2022
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Γραικία
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
150
Εξτρά €
20
Service Style
PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Deep Throat
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
D
Σχόλια
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
582 thoughts on “Ioanna34 Independent Call girl Athens”
Comments are closed.
Εννοω οτι η κοπελα δεν εχει βαλει το τηλεφωνο της και πρεπει να στελνουμε προσωπικα μηνυματα για να το βρουμε. Αυτο μου κανει εντυπωση.
@consath τι εννοείς φίλε μου ?
Αυτο παντως με τη μη δημοσιευση των στοιχειων επικοινωνιας ειναι πρωτοφανες και πολυ θα ηθελα να μου το εξηγησει καποιος.
@sporakis το διόρθωσα νασαι καλά
Ψιτ @mad-or-bad τσέκαρε το link κάτω από τη φωτό γιατί βγάζει σε άλλη ανεξάρτητη
ευχαριστω MAD, θα το εκτιμουσα. @nico78 αναμενω τα φωτα σου χαχα
Σωστή ερώτηση, @nico78 πως την βρίσκουμε ?
τροπος επικονωνιας?
Νατα μας αχαχαχαχαχαχαχαχα
Ααααααααχ Ιωάννα μου! Τι έχεις να πάθεις την επόμενη φορά! Αχαχαχαχαχα