Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 4 10 0.5
Studio
10 December, 2012
8259
ANNA
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση πρόσωπο
7.5
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμπεριφορά κοπέλας
9.0
Συμμετοχή
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
8.0
Καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Μετα απο αρκετη προσπαθεια να κλεισω καποια ανεξαρτητη για της 12 το βραδυ..με επιασε σχεδον την τελευταια στιγμη..ολες οι προσπαθειες μου επεσαν στο κενο. Κατηφόρισα στο κεντρο κανοντας μια βολτα απο τα μαγαζια στην Ιωαννινων οπου εχω να παω χρονια. Στο Ιωαννινων 5 πετυχα την Αννα η οποια παλαιότερα δουλευε στο Ιωαννινων 3. Προκειται για μια Ρωσιδα, μιλφ, ξανθια με καλο σωμα η οποια εχει βαλει καποια κιλακια..ελαχιστα μεν..αλλα της πανε παρα πολυ...ειδικα στο στηθος. ΕΙχε που ειχε φυσικο και μεγαλο στηθος τωρα ειναι το κατι αλλο. Εδωσα το 20ευρω και περασα στο δωματιο..αφου εκανα ντουζακι ηρθε στο δωματιο...φυδικα και με θυμηθηκε αμεσως καθως καποια εποχη ηταν ενα απο τα στανταρακια μου...αρχισαμε χαμουρεμα στα ορθια , οπου σιγα σιγα της εβγαλα το φουστανι που φορουσε λαι το μαυρο στρινγκακι. Αφου ξαπλωσα μου περασε καποτα και ξεκινησε ενα παρα πολυ καλο στοματικο. Παλια εκανε στοματικο ανευ καποτας , τωρα ουτε το ζητησα ουτε την ρωτησα καθως αυτην την υπηρεσια δεν την παιρνω πλέον σε μπουρδελα/στουντιο, παρα μονο με CG. Μετα την πιπα ανεβηκε απο πανω οπου αρχισε να χτυπιεται με λυσα ενω πεφτε που και που κανα γλωσσσοφιλο..μην αντεχοντας να κρατηθω πολυ..την γυρναω ιεραποστολικα να εχω θεα τις βυζαρες και μετα απο λιγο ηρθε το τελος.
Πληροφορίες
Όνομα κοπέλας
ANNA
Κοπέλες διαθέσιμες
1
Ημερομηνία
October 17, 2019
Τιμή €
20
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα