Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 51 10 0.5
Call Girls 25 April, 2013 15827
Τα πάντα όλα με την υπάκουη Ιόλη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0
Εμφάνιση σώμα
 
8.0
Συμμετοχή
 
9.0
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0
Αποφάσισα να γράψω νέα κριτική για την Ιόλη διότι όπως τόνισα χθες σε φίλο μέλος του forum και το υποστηρίζω πρέπει να γράφουμε και δύο ενίοτε κι άλλες φορές κριτικές για την ίδια κοπέλα όταν την συναντούμε ξανά, για να ενημερώσουμε τους φίλους για τις υπηρεσίες της.
Την Ιόλη την γνωρίζω περίπου ένα χρόνο και είναι ένα από τα δύο στανταράκια μου. Μαζί της ευχαριστιέμαι το πρωκτικό σε τέτοιο βαθμό που πλέον δεν το ζητώ από τις άλλες που συναντώ, επειδή με καλύπτει τόσο πολύ εκείνη και διότι με τις άλλες δεν το ευχαριστιέμαι τόσο πολύ όσο μ’ εκείνη.
ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Είναι ένα γλυκό μελαχρινό petite, κορίτσι (αδύνατο λεπτό σώμα με μικρό βυζάκι).
ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ. Πολύ ευγενικό κορίτσι, θα έλεγα χαμηλών τόνων και υπάκουο.
ΣΕΡΒΙΣ. Πραγματικά τα δίνει όλα, κάνει φανταστικό στοματικό. Όταν σε γνωρίσει καλύτερα λύνεται και δίνει όλο της τον εαυτό στο κρεβάτι. Η Ιόλη μου κάνει, δεν είναι υπερβολή, το καλύτερο στοματικό, τώρα τελευταία προσπαθεί και για Deep Throat. Στο γλύφει βελούδινα ρε παιδιά. Φυσικά δέχεται και CIM.Γλωσσόφιλα όχι τέλεια αλλά αρκετά καλά. Δεν κοιτά ρολόι και συνήθως κάθεται μαζί σου πέραν της προκαθορισμένης διάρκειας της συνάντησης.
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ. Πολύ καθαρό κορίτσι, ντουζ στην αρχή ενδιάμεσα και στο τέλος.
ΠΡΩΚΤΙΚΟ. Τέλειο. Το κορίτσι το ευχαριστιέται και φαίνεται καθαρά στο κρεβάτι. Σαράντα λεπτά κάναμε πρωκτικό, σαράντα λεπτά απόλαυση και τελείωσε δύο φορές! Πρωκτικό σε όλες τις στάσεις. Ήταν πράγματι υπέροχο να την έχω ανάσκελα με anal να καταλαβαίνεις την διείσδυση και να τελειώνει, να τρέμει ολόκληρη, ενώ έπαιζαν γλωσσόφιλα κρατώντας με σφικτά στην αγκαλιά της. Αυτό έγινε εις διπλούν.
ΑΞΙΖΕΙ; Για μένα στην τιμή 120 € με φουλ πρόγραμμα ναι.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Τέλεια. Λες και παίρνεις γραφείο για να κλείσεις συνάντηση, τέτοιο πράγμα. Έχω πάρει τηλέφωνο Δευτέρα για ραντεβού Σαββάτο, Παρασκευή για Τρίτη, χωρίς κανένα πρόβλημα τα ελέγχει τα ραντεβού της τέλεια. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας, όταν έχει δουλειά και δεν μπορείς επικοινωνήσεις, επικοινωνεί εκείνη μαζί σου.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ; Όχι φυσικά, είναι όμως καλή περίπτωση. Τώρα εάν κάποιος θέλει πιασίματα στη γυναίκα πολύ πιθανόν να μην ικανοποιηθεί από το σώμα της, εδώ πάντως να σημειώσω ότι κι εγώ προτιμώ τη γυναίκα με πιασίματα, αλλά το κορίτσι αυτό είναι η εξαίρεση για μένα.


Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 29, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Τα φτύνει
  • Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
51
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 July, 2015
Ρε που την ξέθαψες αυτή,ωραίες αναμνήσεις μου φερνή.
B
beverly
29 July, 2015
correct η κριτικη,επιτελους καταλαβε ο,τι στα 150 δεν.Εμενα με χαλαει το dresscode σα χωριατοπουλα μου ερχεται και ο,τι δεν περιποιηται τα ακρα της στα 100 θα ηταν μια τιμια επιλογη.Τη γνωριζω 5 ΧΡΟΝΙΑ,επισης της λειπει η φαντασια και η αλλαγη στο σεχ το λεω γιατι την εχω παρει αρκετες φορες οχι ομως 150.
A
akas
30 July, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όσον αφορά το ντύσιμό της το έχω προσέξει κι εγώ, αλλά εμένα δεν με χαλάει και πάρα πολύ. Κάθε κοπέλα μου δίνει και κάτι, με την συγκεκριμένη ευχαριστιέμαι πρωκτικό.-
L
liaris
30 July, 2015
εχει αγγελια στο adoos μπορουμε εκει να βρουμε το τηλ?
K
krakra
30 July, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μου άνοιξες τα μάτια, ούτε που την ήξερα αυτή φίλε liari... Ένα μέηλ που παίζει στο νετ, ισχύει για να μας δώσει το τηλ. της;
K
kandrik
31 July, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι
A
akas
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση