Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 51 10 0.5Ξανά με την Ιόλη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Την Ιόλη την συνάντησα ξανά το περασμένο Σάββατο νωρίς το μεσημεράκι, αγαπημένη ημέρα και ώρα. Το κορίτσι πραγματικά έκανε φιλότιμη προσπάθεια για να έρθει στην ώρα της κι αυτό είναι στα υπέρ της και μπράβο της. Πέρασα πραγματικά υπέροχα ήταν φίλοι μου από τις καλύτερες συναντήσεις, ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονός ότι είχα αρκετό καιρό να την συναντήσω. Το υπάκουο αυτό κορίτσι έλοιωσε στα χέρια μου. Μου πρόσφερε υπηρεσίες σχεδόν άριστες, Τι γλωσσόφιλα μες στη γλύκα και στο πάθος, τι στοματικό υπέροχο, βελούδινο, προσφέρει αυτό το παιδί ένα τελείωμα που σε λοιώνει, τι στάσεις όσες θέλεις κι όπως τι θέλεις. Να τελειώνει και να λοιώνει μαζί σου, πω πω υπέροχα! Αμ το πρωκτικό που το πας; Το πρωκτικό που απολαμβάνω εγώ με την Ιόλη δεν το απολαμβάνω σε τέτοιο βαθμό από καμία άλλη.
Πέρσα υπέροχα με το κορίτσι, οι υπήρεσίες της εξακολουθούν να είναι πολύ καλές και η ίδια να είναι υπάκουη και το κυριότερο πρόθυμη.
Να περνάμε καλά.
Πέρσα υπέροχα με το κορίτσι, οι υπήρεσίες της εξακολουθούν να είναι πολύ καλές και η ίδια να είναι υπάκουη και το κυριότερο πρόθυμη.
Να περνάμε καλά.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 09, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα