Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 51 10 0.5
Call Girls 25 April, 2013 15825
Ιόλη είσαι άψογη. Φιλάκια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Συνάντηση πρόσφατη. Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της μετά από εύκολη συννενόηση. Ομορφούλα, αν και την περίμενα ακόμα καλύτερη. Κοντή γύρω στο 1,60κάτι, μικρό στήθος αλλά στητό και με σκληρή ρώγα, και πολύ ωραίο κωλαράκι.
Πολύ επικοινωνιακή και άνετη, δημιούργησε αμέσως μια άνετη ατμόσφαιρα.
Γενικά είμαι του GFE στο οποίο και ανταποκρίθηκε πάρα πολύ καλά. χαδάκια, φιλάκια, φιλάκια ρουφηχτά, φιλακια με γλώσσα, είτε με την κοπέλα μου ήμουν είτε με την ιόλη, το ίδιο και το αυτό !!
Επέμενε για στοματικό και αν και ήθελα να το αποφύγω τελικά έγινε. Από αρκετά ως πολύ καλό, χωρίς χέρια και με τη σωστή πίεση και ρυθμό. Απέφυγα να τελειώσω έτσι οπότε συνεχίσαμε με ιεραποστολικό, στα τέσσερα και πάλι ιεραποστολικό όπου και ήρθε το τέλος. Στενή, με πολύ καλή αίσθηση και συμμετοχή, ήταν όμορφα, πολύ όμορφα. Τα δε γλωσσόφιλα μέχρι τέλους χωρίς σταματημό...
Μετά από ντουζάκι και συζήτηση συνεχίσαμε, κυρίως στα τέσσερα, χωρίς όμως να τελειώσω δεύτερη φορά. Στο ενδιάμεσο ασχολήθηκα με την τρυπούλα και την κλειτορίδα της όπου μάλιστα τελείωσε.
Μια συνάντηση που ευχαριστήθηκα πολύ. Θα την ξανάβλεπα σίγουρα κάποια στιγμή αν και νομίζω ότι θα πρέπει λίγο να αναθεωρήσει τα 120. Νομίζω ότι στα 100 θα ήταν πραγματικά VFM για κάποιον που ψάχνει GFE.
Όπως και να έχει ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία (κι αυτό είναι που τελικά μετράει) με ένα φρέσκο κοριτσάκι από τον τόπο μας....

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 10, 2016
Πόλη
αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Ναι
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 February, 2016
Κι εγώ με την Ιόλη περνάω φίλε πάντα καλά, οι υπηρεσίες της είναι σταθερά καλές.
L
liaris
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση