Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 51 10 0.5
Call Girls 25 April, 2013 15825
Αυτή τη φορά πήγα στα σίγουρα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να κλείσω άλλη κοπέλα η πληροφορία όμως που πήρα (από την κοπέλα του γραφείου) ότι δεν έδινε γλωσσόφιλα μ’ έκαναν να επισπεύσω το ραντεβού με την Ιόλη, να την συναντήσω την Τρίτη αντί το Σάββατο που αρχικά υπολόγιζα.

Ύστερα κι από τις δύο συναντήσεις μου με τα δύο 19χρονα, τα οποία παρόλο που πέρασα καλά και πήρα αυτά που ήθελα μου άφησαν όμως κι ένα κενό, αποφάσισα αυτό να το συμπληρώσω και να πάω αυτή τη φορά στα σίγουρα δηλαδή να συναντήσω την Ιόλη.

Με την Ιόλη πέρασα πολύ καλά για μία ακόμη φορά, γλωσσόφιλα φουλ και συνέχεια, γνωρίζει το άτιμο ότι τα γουστάρω και φροντίζει να με ικανοποιεί, πολύ καλό στοματικό, όλο γλύκα κι όχι μόνο, στάσεις όσες θέλεις όπως τις θέλεις, σ’ αυτό εξάλλου βοηθά πολύ και ο σωματότυπός της. Μουνάκι, πρωκτικό, μουνάκι, πρωκτικό, μουνάκι και πάλι πρωκτικό, 45΄ συνεχές σεξ το άτιμο σου δίνεται κανονικά χωρίς τα ψεύτικα που κάνουν άλλες, δεν υποκρίνεται, δεν προσποιείται, όταν αισθάνεται κάτι στο δείχνει, όπως κι όταν δεν αισθάνεται τίποτα, 3 φορές τελείωσε το κορίτσι, την 1η στο στοματικό που της έκανα, την 2η στο πρωκτικό και την 3η όταν την έπαιρνα κανονικά από μπροστά, το δικό μου υπέροχο τελείωμα ήρθε με CIF και CIM, χωρίς φυσικά να δυσανασχετήσει σε τίποτα.

Με την Ιόλη εγώ πάντα περνάω καλά, σταθερά καλά, γι’ αυτό κι έχει γίνει ένα από τα δύο στανταράκια μου. Την συμπαθώ και με συμπαθεί κι αυτό φαίνεται και στο σεξ που κάνουμε. Όταν κάνουμε σεξ είναι σαν να το κάνω με την κοπέλα μου κι όχι με μία επαγγελματία.

Τελικά το καλύτερο βοηθητικό φάρμακο για το σεξ είναι το κατάλληλο κορίτσι.

Να’ σαι καλά κορίτσι μου!

ΥΓ. Γράψτε κριτικές ρε παιδιά όταν συναντάτε κοπέλες. 5 σειρές για να
πληροφορούμαστε αν μια κοπέλα αξίζει ή όχι. Μην ανησυχείτε εάν δεν είσαστε καλοί στο γραπτό λόγο.
Κανένας δεν είναι συγγραφέας, με τις κριτικές μας βοηθάμε τους άλλους όπως και οι άλλοι με τις
δικές τους τους βοηθούν εμάς.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
February 23, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα