Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 51 10 0.5Σταθερά καλά με την Ιόλη
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Την Ιόλη την γνωρίζω αρκετό καιρό και την συναντώ συχνά. Είναι πλέον ένα από τα στανταράκια μου, με το κορίτσι περνώ πάντοτε καλά, την συμπαθώ και με συμπαθεί κι αυτό φαίνεται και στο κρεβάτι. Οι υπηρεσίες της σε μένα, αλλά όπως ευχάριστα διαπιστώνω και σε άλλους, όχι μόνο έχουν παραμείνει σταθερά πολύ καλές αλλά θα έλεγα ότι έχουν βελτιωθεί κιόλας. Έχει βελτιώσει και την επικοινωνία, ένα σημείο στο οποίο λόγω του χαρακτήρα της (είναι χαμηλών τόνων) υστερούσε λίγο. Το χαρακτηριστικό όμως στα ραντεβού μου μαζί της είναι αυτή αίσθηση που μου δίνει ότι συναντώ το κορίτσι μου, το κορίτσι που γνώρισα πρόσφατα και διατηρούμε παράνομο δεσμό. Ξέρει το άτιμο ότι λατρεύω τα γλωσσόφιλα και με αποζημιώνει στο φουλ. Δε θέλω να αναφέρω τίποτε άλλο, νομίζω ότι δε χρειάζεται τα έχω άλλωστε περιγράψει σε προηγούμενες κριτικές μου.
Την κριτική αυτή την ανεβάζω γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ανεβάζουμε κριτικές κάθε φορά που συναντούμε κορίτσια.
Την κριτική αυτή την ανεβάζω γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να ανεβάζουμε κριτικές κάθε φορά που συναντούμε κορίτσια.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 19, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Εξτρά €
-
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
- Ξεσκούφωτη
- Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Ηλικία Πελάτη
52
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
L
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
21 March, 2016
Εξι κριτικές για την ίδια κοπέλα στην καλύτερη περίπτωση δεν προσφέρει κάτι.
U
uza
21 March, 2016
Σίγουρα προσφέρει πολύ περσσότερα από τον να μην βάζει κριτικές.
A
admin
21 March, 2016
Εύκολο σχόλιο και κατανοητό, δεν θα επαναληφθεί.
U
uza
03 April, 2016
Εγώ ανεβάζω κριτικές, ή προσπαθώ να ανεβάζω, κάθε φορά που συναντώ κορίτσια. Δεν προωθώ καμία, αυτό δα έλειπε! Δεν νομίζω να είναι πρόβλημα αυτό. Καλό είναι όλοι να ανεβάζουν κριτικές όταν ξανασυναντούν κορίτσια, μ' αυτόν τον τρόπο ενημερωνόμαστε εάν οι υπηρεσίες των παραμένουν καλές ή όχι.
L
liaris
03 April, 2016
Σωστόςςςςςςςςςς
A
admin
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Αποτελέσματα ανά σελίδα: