Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 51 10 0.5Ville Valo feat. Natalia Avelon - Summer Wine
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Με κακή διάθεση, λόγω της ημέρας και του καιρού, ξεκίνησα για επαγγελματικό ραντεβού σε παραλιακή πόλη. Κατά τη διαδρομή, ο καιρός έφτιαξε και ακολούθησε και η διάθεσή μου μετά από 2 ποτηράκια κρασί στην παραλία. Επικοινώνησα με την Ιόλη λοιπόν και κανόνισα να τη δω από κοντά, ακολουθώντας τη συμβουλή του φίλτατου Λιάρη.
Η Ιόλη λοιπόν είναι ένα γλυκύτατο petite κοριτσάκι, αρκετά νεαρή, με καλή παιδεία και ευγενική προδιάθεση. Δεν είναι γκομενάρα αλλά δεν είναι και άσχημη, είναι μια καθημερινή κοπέλα που στο κρεβάτι έχει υψηλές επιδόσεις. Εκπέμπει ερωτισμό και αν βρεις το κουμπί της και ανοίξουν οι βρύσες.... Επειδή είμαι γενικώς τύπος με laid back διάθεση όταν συναντώ κοπέλες και η Ιόλη γουστάρει πολύ τις GFE καταστάσεις, ήταν ένα πολύ πετυχημένο ραντεβού. Δεν είπε όχι σε τίποτα, ακόμη και πιο "προχώ" καταστάσεις, το ευχαριστήθηκε και έκανε κι εμένα με τη σειρά μου να το ευχαριστηθώ. Εν κατακλείδι, η ιόλη είναι ένα πολύ καλό παιδί, all around καλή παρέα για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου γι' αυτό και όποιος την βλέπει συνήθως επιστρέφει να την ξαναδεί. A tout a l'heure, ma cherie
Η Ιόλη λοιπόν είναι ένα γλυκύτατο petite κοριτσάκι, αρκετά νεαρή, με καλή παιδεία και ευγενική προδιάθεση. Δεν είναι γκομενάρα αλλά δεν είναι και άσχημη, είναι μια καθημερινή κοπέλα που στο κρεβάτι έχει υψηλές επιδόσεις. Εκπέμπει ερωτισμό και αν βρεις το κουμπί της και ανοίξουν οι βρύσες.... Επειδή είμαι γενικώς τύπος με laid back διάθεση όταν συναντώ κοπέλες και η Ιόλη γουστάρει πολύ τις GFE καταστάσεις, ήταν ένα πολύ πετυχημένο ραντεβού. Δεν είπε όχι σε τίποτα, ακόμη και πιο "προχώ" καταστάσεις, το ευχαριστήθηκε και έκανε κι εμένα με τη σειρά μου να το ευχαριστηθώ. Εν κατακλείδι, η ιόλη είναι ένα πολύ καλό παιδί, all around καλή παρέα για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου γι' αυτό και όποιος την βλέπει συνήθως επιστρέφει να την ξαναδεί. A tout a l'heure, ma cherie
Πληροφορίες
Ημερομηνία
December 06, 2016
Πόλη
Athens
Χώρα
Ελλαδιστάν
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Εξτρά €
0
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
- Ξεσκούφωτη
- Deep Throat
- Τα φτύνει
- Mouth Fucking
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Fetish
0
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Ηλικία Πελάτη
44
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Δεν απαντάω
SF
southy Focker Maiden
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
09 December, 2016
Χάρηκα που πέρασες καλά φίλε.
L
liaris
09 December, 2016
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Εμπιστεύομαι το γούστο σου...
SF
southy Focker Maiden
11 December, 2016
Μια από τις πιο ωραίες περιγραφές για την Ιόλη, ήταν και αυτή του συν-αδελφού Adhemar, πιο κάτω.... Αλλά εγώ είχα βρει την άλλη Ιόλη τότε...
N
nuker40
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα: