Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 51 10 0.5
Call Girls 25 April, 2013 15825
Υπέροχο πλάσμα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Σήμερα το απόγευμα επιτέλους βρήκα ευκαιρία να συναντήσω την Ιόλη
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να περιγράψω την εμφάνιση της, έχουν γραφτεί τόσα πολλά άλλωστε, απλά θα πω πως για μένα είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι (είμαι φίλος των πετίτ σωμάτων και του μικρού στήθους) με ένα πλατύ χαμόγελο και πάρα πολύ καθαρό απαλό και όμορφο δερματάκι. Έχει όμορφα και περιποιημένα άκρα (χέρια, πόδια) και γενικά η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ καλή.
Είναι μια πολύ ευγενική κοπέλα, low profile, με το χαμόγελο και με πολύ καλή διάθεση.
Για την τεχνική τα έχουν πει οι προηγούμενοι, είναι πάρα πολύ καλή σε ότι κάνει, και είναι μαζί σου 100% κάθε στιγμή.
Αυτό που μου έκανε πολύ καλή εντύπωση είναι το πόσο πολύ καταλαβαίνει τι θέλεις, χωρίς να πεις κουβέντα και στο δίνει πριν καν σκεφτείς να το ζητήσεις.
Είναι από τα κορίτσια που είμαι σίγουρος πως κάθε συνάντηση θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη, γιατί θέλει να σε κάνει να περάσεις καλά και μόλις καταλάβει τι θέλεις θα στο δώσει απλόχερα.
Μείναμε μαζί μια ωρίτσα που μέσα σε αυτήν φρόντισε η Ιόλη να μου δώσει όσα περισσότερα προλάβαινε, πέρασα πολύ όμορφα μαζί της και σίγουρα θα την ξαναδώ σύντομα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 04, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 April, 2017
πως την βρισκουμε απο το mail?
B
babis7
05 April, 2017
Το κορίτσι όσο περισσότερο σε γνωρίζει τόσο καλύτερα περνάτε και οι δύο.
L
liaris
06 April, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Είμαι σίγουρος γιαυτό φίλε, αυτή την αίσθηση μου έδωσε και πιστεύω κάθε ραντεβού θα είναι καλύτερο...
F
fragkiskos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση