Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 15 10 0.5
Call Girls 06 February, 2013 2898
Κάτι ξέρουν αυτοί που λένε ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι τα καλύτερα..
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Η Ιόλη είναι μια sexy Ελληνίδα κοπέλα με πολύ καλό επίπεδο, όμορφη, με καλό κορμί και πολύ καλό social time.. Βέβαια το κυριότερο προσόν της στη συνάντησή της μαζί μου ήταν το γεγονός ότι γαμιέται υπέροχα!
Βλέποντάς την είναι πράγματι το κορίτσι που θα το κοιτάξεις στο δρόμο αλλά δεν έχει αυτό το στυλ τσούλας που θα σε κάνει να την πηδάς με τα μάτια σου. Αυτό βέβαια στη δική της περίπτωση είναι προσόν γιατί όταν αρχίσει το "ματς" αποκαλύπτεται μια βόμβα καύλας που σε κάνει να μην θέλεις να περάσει η ώρα..
Εγώ την οδήγησα αρχικά σε gfe μιλώντας όμως για το διαφορετικό "μετά" που θα ακολουθήσει χωρίς να τη βλέπω να έχει ενδοιασμούς. Μάλλον με ενθάρρυνε προφανώς βλέποντας ότι έτσι με καύλωνε περισσότερο.
Και μετά ήρθε το "μετά". Face fucking, πνιξίματα, για αρκετή ώρα, άγριο πήδημα στη συνέχεια με την Ιόλη να κάνει κόλπα εναέρια προφανώς συνεπικουρούμενη και από το ευλύγιστο σώμα της. Λήξη πρώτου μέρους με αυτή γονατιστή να εισπράττει τα αποτελέσματα σε πρόσωπο και στόμα όπου και τα κατάπιε, καυλώνοντάς με ακόμα περισσότερο..
Ο δεύτερος γύρος δεν άργησε να ξεκινήσει μετά από ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα με κουβέντα επιπέδου για διάφορα κοινά μας ενδιαφέροντα που δεν χρειάζεται να επεκταθώ.. Ακόμα καλύτερο τσιμπούκι, πήδημα στα τέσσερα πολύ άγριο με αρκετό τράβηγμα μαλλιών.Από τις σφαλιάρες που τις έριξα στο πανέμορφο κωλαράκι της μου έτσουζε το χέρι αλλά αυτή sex-machine να μου λέει "πήδα με άγρια". Τέλος πανομοιότυπο με το προηγούμενο αφού το έχω φετίχ να χύνω με τη γκόμενα γονατιστή.
Εννοείται ότι θα την ξανασυναντήσω αφού θέλω να μου λύσει κάποιες απορίες επιστημονικού περιεχομένου. Ίσως η καλύτερη μου συνάντηση ever με call girl..

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 08, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style