Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10 0.5
Call Girls 18 December, 2020 2856
Μετριοτατη παλια συναντηση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση πρόσωπο

7.0
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

6.0
Συμπεριφορά/Social time

6.5
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Η συναντηση ειναι παλια..

Κατ αρχας να πω λιγα λογια για την μη επαγγελματικη συμπεριφορα του γραφειου τοτε. Το γραφειο ειχε φωτογραφιες απο κοπελα (Ινα ηταν μια ψηλη) την οποια επιμονα ζητησα μετα απο 5 τηλεφωνηματα σε αραια χρονικα διαστηματα και καθε φορα επαιρνα την απαντηση οτι παρε αυριο παρε την επομενη εβδομαδα . Δεν μου αρεσε αυτο. Θα μπορουσαν να μου πουν οτι παρε μετα απο 3 μηνες και οχι καθε βδομαδα παρε αυριο μεθαυριο η απο πεμπτη...

Τελικα κατεληξα στην Ιρινα η οποια μου εκανε ψιλο κλικ λογω φωτογραφιων.

Η Ιρινα λοιπον ειναι μια Παρθενος ( στο ζωδιο δεν κανω πλακα παρθενος ειναι εκτος και με δουλεψε ) αρα σπαστικη γκομενα κατι που το επαληθευσε με τη συμπεριφορα της.

Ερχεται λοιπον μεσα ντυμενη πολυ απλα και αρχιζει να κοβει ο ενας τον αλλον. Αυτη δεν ξερω πως με εκοψε αλλα εγω την εκοψα μετρια. ειναι η κοπελα των φωτογραφιων αλλα στο φυσικο φως δεν φαινεται το σπασμενο προσωπο που εχουν ολες οι τετοιου τυπου γκομενες . Ουκρανο - Μολδαβη δηλωσε και την πιστεψα . Σωμα αδυνατο με μικρο στηθος που με τη σειρα του ειχε μικρη ρωγα και πιο κατω στην πισω μερια υπηρχε ενας μικρος αχαρος κωλος. Σαν σωμα δηλαδη καμια θηλυκοτητα. Προσωπο μετριο που δεν γελαει ευκολα με διαθεση να σου βγαλει ακτινογραφια για να δει με ποιο τροπο θα στα παρει.

Κατι που μου τη σπαει πολυ αλλα το αφηνω στην ευχερια της γκομενας ειναι το τσιγαρο. Το συγκεκριμενο ατομο αναψε τσιγαρο ενω ημουν στο ντους και μετα δεν χρησιμοποιησε τσιχλα η κατι με αποτελεσμα να μου ερχεται η μυρωδια στο στομα και να μη γουσταρω να τη φιλησω.

Της το εδειξα και 2η φορα μιας και δεν εβαλα ουτε το πουλι μου στο στομα της χωρις προφυλακτικο ενω αυτη ειχε αρχισει το γλυψιμο στον ακαλυπτο και δεν της αρεσε και αρχισε να μου κανει κριτικη. Αρα το 6 στη συμμετοχη ειναι παρα πολυ επειηκες .
Και ηταν και το τελειωτικο χτυπημα .. Δεν την εχυσα καν. λιγο της τον εσπρωξα με θεα το κοκαλιαρικο κωλαρακι της και μετα δρομο κατι που αποδεχτηκε με μια εντελως ανεκφραστη συμπεριφορα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 07, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style