Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10 0.5
Call Girls 18 December, 2020 2856
ΑΛΦΑΔΙ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση πρόσωπο

6.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

6.5
Συμπεριφορά/Social time

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Ό,τι είπε ο προηγούμενος συναγωνιστής το προσυπογράφω και εγώ. Η γκόμενα είναι ψηλή, λεπτή, σώμα μοντέλου δηλαδή,με πολύ όμορφο στήθος. Πολύ φιλική και με διάθεση να περάσεις καλά. Πραγματική υπήρχε πολύ καλή επικοινωνία. Βέβαια δε μιλάει ελληνικά, τα αγγλικά της όμως είναι ικανοποιητικά για να μη βαρεθείς μαζί της. Τώρα... Πριν τελειώσει η ώρα την κάλεσε ο οδηγός και η κοπέλα άρχισε αναγκαστικά να ετοιμάζεται. Κοίταξα το ρολόι μου και διαπίστωσα ότι η ώρα δεν είχε ακόμα περάσει και υπήρχαν ακόμα 10 τουλάχιστον λεπτά. Για εμένα είναι σε κάθε περίπτωση αντιεπαγγελματικό να φύγεις στην ώρα ακριβώς. Πόσο μάλλον πριν καν συμπληρωθεί η ώρα. Πήρα το γραφείο τηλ.για να παραπονεθώ και η γυναίκα που το σήκωσε μου απάντησε τι θα προλάβεις να κάνεις στα 10 λεπτά που απομένουν...!!!! Τσολιάς στον π..τσο μου η μαντάμ..!!!! Να επαναλάβω ότι το φταίξιμο δεν ήταν της κοπέλας με την οποία πέρασα πολύ ωραία, αλλά του γραφείου που επέδειξε συμπεριφορά δεκαετίας τέλη 90. Επίσης δεν αντέχω αυτό το επαρχιώτικο να ανεβαίνει η τιμή λόγω του ελεύθερου στοματικού, του extra ball κλπ κλπ. Πες μία τιμή all included και αυτό είναι. Θα επανέλθω σε αυτό το θέμα από άλλη θέση. Αυτά

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 27, 2011
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Εξτρά €