Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 15 10 0.5Pure GFE
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.1
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
7.5
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.0
Χρωστάω μια κριτική για την Ιουλία που την συνάντησα πριν τρεις εβδομάδες περίπου. Από εμφάνιση αυτό που βλέπετε και στις φωτογραφίες. Μια γλυκά κοπέλα που σε άλλους θα αρέσει περισσότερο και άλλους λιγότερο. Είναι κατά το ήμισυ Ελληνίδα αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα. Εμένα μου έβγαλε κάτι το πιο γλυκό από τις περισσότερες κοπέλες, κάτι που συμβαδίζει με αυτό που λέει πως προτιμά να μην κάνει πολλά ραντεβού, αλλά λίγα και καλά!
Πεντακάθαρη με μπάνιο πριν και μετά και περιποιημένη γενικά.
Στα του αγώνα τώρα σίγουρα GFE καταστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανεβάσει στροφές. Πίπα μέτρια προς καλή, μπορεί να βελτιωθεί όμως. Στάσεις πολλές και γενικά την ιδρώνει την φανέλα!
Στα διαλείμματα μπορείς να κουβεντιάσεις άνετα μαζί της και για όσους ενδιαφέρει καπνίζει αλλά ελαφρά. Δεν κοιτάζει ρολόι και σίγουρα έκατσε 20 λεπτά παραπάνω.
Γενικά συστήνετε εγώ πέρασα ευχάριστα μαζί της και θα την ξαναέβλεπα χαλαρά. Δεν είναι για μοντέλοπνίχτες λάτρεις του PSE σίγουρα.
Ελπίζω να βοήθησα κάποιους, να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα!
Πεντακάθαρη με μπάνιο πριν και μετά και περιποιημένη γενικά.
Στα του αγώνα τώρα σίγουρα GFE καταστάσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανεβάσει στροφές. Πίπα μέτρια προς καλή, μπορεί να βελτιωθεί όμως. Στάσεις πολλές και γενικά την ιδρώνει την φανέλα!
Στα διαλείμματα μπορείς να κουβεντιάσεις άνετα μαζί της και για όσους ενδιαφέρει καπνίζει αλλά ελαφρά. Δεν κοιτάζει ρολόι και σίγουρα έκατσε 20 λεπτά παραπάνω.
Γενικά συστήνετε εγώ πέρασα ευχάριστα μαζί της και θα την ξαναέβλεπα χαλαρά. Δεν είναι για μοντέλοπνίχτες λάτρεις του PSE σίγουρα.
Ελπίζω να βοήθησα κάποιους, να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
November 13, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style