Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 1 10 0.5Η Φιλιππινεζα Jenifer του ΦΒ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
6.5
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
5.5
Η Jenifer -- εχει δυο προφιλ στο ΦΒ, ειναι "φιλη". Μιλαμε κανενα μηνα κ εγω προτεινα συναντηση αυτη μου ελεγε να την επισκευτω στο γνωστο στριπτιτζαδικο της Συγγρου. Δεν πηγα ποτε και οταν το καταλαβα μου εδωσε το τηλεφωνο της. Συνεννοηση κ ραντεβου γνωριμιας στο ρουφ γκαρντεν πασιγνωστου ξενοδοχειου για καφεδακι. Σε μιση ωρα κανονισαμε τιμη 200 ευρο διαρκεια 2 ωρες κ προγραμμα τα παντα εκτος πρωκτικου. Η Jenifer ειναι μια ΜΙΛΦ απο Φιλιππινες με πολυ ομορφο Ασιατικο προωπακι γυρω στα 45+.
Υψος 1,60 52-54 κιλα στητο βυζακι φυσικο με ωραια ρογα, ωραια ποδια κ κωλαρακι για πολυ παιγνιδι που δεν μου εδωσε βεβαια.
Εχει κοληματα στο σεξ αλλα με ναζια τα οποια τα ξεπερνας με ελαχιστη αντισταση. Σαν γκομενα την πρωτη φορα . Μη αλλα ανοιγει το στομα κ ρουφαει. Παρα πολυ καλη στην κοινωνικη συζητηση, λογω δοθλειας αλλωστε, περασα καλα αλλα η τακτικη μου ειναι μια κ εξω οποτε δεν σκοπευω να την ξαναδω. Απλα ηταν αλλος ενας στοχος.
Υψος 1,60 52-54 κιλα στητο βυζακι φυσικο με ωραια ρογα, ωραια ποδια κ κωλαρακι για πολυ παιγνιδι που δεν μου εδωσε βεβαια.
Εχει κοληματα στο σεξ αλλα με ναζια τα οποια τα ξεπερνας με ελαχιστη αντισταση. Σαν γκομενα την πρωτη φορα . Μη αλλα ανοιγει το στομα κ ρουφαει. Παρα πολυ καλη στην κοινωνικη συζητηση, λογω δοθλειας αλλωστε, περασα καλα αλλα η τακτικη μου ειναι μια κ εξω οποτε δεν σκοπευω να την ξαναδω. Απλα ηταν αλλος ενας στοχος.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 23, 2017
Πόλη
αθηνα
Χώρα
ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €