Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 34 10 0.5
Call Girls 04 December, 2020 2714
Μια χλιαρή συνάντηση
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Ειχα ενθουσιαστεί διαβάζοντας τις προηγούμενες κριτικές και ανυπομονούσα να τη συναντήσω.
Οπως αναφέρει και ο προηγούμενος συνάδελφος, η είσοδος της Τζέννης ήταν ιδιαίτερα θερμή, με το που μπήκε (ακριβώς στην ώρα της) έπεσε απάνω μου. Εμφανησιακά, σε σχέση με αυτό που περίμενα ήταν κάτι πολύ πιό εντυπωσιακό, θα την χαρακτήριζα όμορφη κοπέλα, χωρίς ψεγάδια.
Αλλά κάτι περίεργο που δεν ξέρω πως να το περιγράψω σχετικά με τα γλωσσόφιλα, απλά έπαιζε με τη γλώσσα, πολύ γρήγορα σε σημείο που να το θεωρήσω εκνευριστικό, σαν απλά να μην το ήθελε αλλά να το έκανε γιατί έτσι πρέπει, σίγουρα πάντως δεν με έφτιαξε αυτό...
Για social time κλπ. ουτε που το συζητάω, απλά βουρ επί το έργον! Πίπα θα έλεγα πολύ καλή, εξου κα ξεχάσα το ξενέρωμα με τα φιλιά, αλλά πολύ σάλιο! Γενικότερα δείχνει ότι θέλει να σε ικανοποιήσει, αλλά μάλλον για να ξεμπερδευει, σίγουρα δεν μου εβγαλε το GFE από την πίπα, θα έλεγα μάλλον PSE.
Στο σεξ απλά κάθεται και κάνει ότι γουστάρεις, δεν λέω καλό για όρισμένους εγώ δεν το πολυγούσταρα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 19, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €