Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 34 10 0.5
Call Girls 04 December, 2020 2715
τζενη ενα VFM που πρεπει να τιμηθει απο ολους
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
θα αρχισω οτι ηταν λονδρεζα στο ραντεβου της.δεν περιμενα καθολου.

εμφανηση:πολυ καλη οχι επιπεδου μοντελου αλλα σιγουρα ανω του μετριου.ηρθε με ενα κοντο μινακι ωραιες καλτσες μαυρες,μποτες και βεβαια απο μεσα ενα πολυ καλο κορμακι που σε αναβε.

σωμα:πολυ καλο δεν παρατηρησα χαλαρωτητες περαν τις πολυ λιγες,ωραιο βυζι.
υπηρεσιες:με το που μπηκε ξεκινησε τα φιλακια στο στομα νομιζωντας οτι εισαι με την κοπελα σου κατι που γενικως ενοιωθες σε ολη την διαρκεια του ραντεβου.δεν κοιταει ωρα οποτε σε ικανοποιει πληρως απο πιπα πολυ καλη εως αριστη συμφωνα παντα με τα δικα μου δεδομενα και deep throat.φιλακια ξανα γλυψιματακι και στα μπαλακια.ωραια κουνηματα,ολες τις στασεις και μαλιστα οι κραυγες τις και ο τροπος συμπεριφορας της εδειχναν οτι τα απολαμβανε.μπανακι μαζι μετα και δευτερος γυρος που δινει και κουλουρι.γενικα τα λεφτα της τα τιμαει μεχρι και το τελευταιο δεκαλεπτο και αξιζει η συναντηση μαζι της.

προσφερθηκε να μου κανει και λιγο μασαζακι,χρωσταω κατι να της δειξω την επομενη φορα,και συζητησιμη με αρκετη δοση χιουμορ και απο τους δυο.
νομιζω περασαμε καλα και το ευχαριστηθηκε γενικα και εκεινη.

καθαριοτητα:εχω διαβασει διαφορα δεν συναντησα μυρωδιες πουθενα και γενικα εδειχνε να καθαριζεται μετα απο καθε πραξη.

μια συμβουλη να της δωσω οτι δεν ειναι κακο να κρυβει απο που ειναι προσωπικα ειτε αλβανη ειτε απο αλλου η κοπελα ειναι πολυ καλη σε οτι κανει και μπραβο της.αυτο γιατι μου ειπε οτι ηταν ελληνιδα αλλα στην ερωτηση ποσο καιρο ειναι στην ελλαδα απαντησε 5 χρονια.τεσπα ειναι vfm.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
December 11, 2010
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style