Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 34 10 0.5
Call Girls 04 December, 2020 2715
ΤΙΜΙΟΤΑΤΗ!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Προσωπικά δεν έχω να προσθέσω κάτι.
Η επιλογή έγινε λόγω των κριτικών που διάβασα εδω μέσα. Για εμένα αυτό που χαρακτηρίζει την Τζέννη είναι το ΤΙΜΙΟ. Δεν μπορώ να συγκρίνω σε καμία κατηγορία και να πω ότι είναι η πιο όμορφη, η πιο συμμετοχική ή VFM.
Για εμένα με ευχαρίστησε απίστευτα η συμμετοχή της και η όλη της συμπεριφορά που ήταν ΑΨΟΓΗ. Ειλικρινά η κοπέλα με ξεκόλησε πάρα πολύ και μου φέρθηκε πάρα πολύ καλά.
Σαν εμφάνιση θα έλεγα ότι είναι μια πάρα πολύ εμφανίσιμη γυναίκα, με ωραίο σωματάκι για τα δικά μου γούστα. Για περιγραφές έχουν ήδη γίνει και είναι ακριβείς αλλά υπάρχουν και αρκετές φωτό που είναι ακριβέστατες. Δεν θα δείτε την τελειότητα μπροστά σας αλλά τα περισσότερα είναι λεπτομέρεις που αν μας χαλάνε, υποθέτω ότι πάμε σε κάτι πολύ ακριβότερο. Η κοπέλα είναι αυτό που λέει ότι είναι. Μια ερασιτέχνης που σέβεται όμως τα λεφτά που παίρνει.
Από το θέμα του σεξ δεν θα μπω σε τσοντο-περιγραφές αφού νομίζω δεν ενδιαφέρουν. Αρκετά καλή και με διάθεση πολύ να σε φτιάξει. Δεν αρνείται κάτι και συμμετέχει. Στα ενδιάμεσα πολύ GFE κάτι που προσωπικά μου άρεσε με τον τρόπο που το έκανε.
Μια μικρή ένσταση είναι στο θέμα του "κουλουριού". Όπως ανέφερε και άλλος "εξερευνητής", η συγκεκριμένη "δίοδος" θέλει μια ιδιαίτερη προετοιμασία αν δεν θέλεις να υπάρχουν άτυχες στιγμές που θα χαλάσουν την όλη φάση. Δεν είδα τίποτα για να είμαι ειλικρινής αλλά μετά από πολύ "δούλεμα" το μύρισα και αυτό με χάλασε. Δεν νομίζω να κάνει κάτι τέτοιο, κάποια να χαρακτηριστεί κάπως αλλά είναι από τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά της επαγγελματίας και της ερασιτέχνιδας.
Τέλος θα ευχαριστήσω την Τζένη για το πολύ ευχάριστο και γεμάτο δίωρο που πέρασα.
Επίσης να μην ξεχάσω ένα ευχαριστώ όσους γράφουν εδώ τις εμπειρίες τους και μας κάνουν την επιλογή μας πιο εύκολη.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 10, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
200
Εξτρά €