Αναζήτηση

Jesica Your Angels

Updated August 12, 2021
Jesica Your Angels
Jesica Your Angels

Πληροφορίες

Φύλο / Sex
Escort Agency
Πόλη / Πόλεις

User reviews

1 review
Overall rating
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
9.0(1)
Συμμετοχή
 
9.5(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
9.5(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0(1)
Already have an account? or Create an account
ΑΣΤΕΡΙ ΜΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΜΑΤΙΑ
Overall rating
 
9.3
Εμφάνιση πρόσωπο
 
9.0
Εμφάνιση σώμα
 
9.0
Συμμετοχή
 
9.5
Συμπεριφορά/Social time
 
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
9.0
Σήμερα Πέμπτη απόγευμα συνάντησα την Jesica. Πέρασα φανταστικά με το κορίτσι. Ήταν ένα από τα πολύ καλά μου ραντεβού. Η συνάντηση έγινε στο Ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού όπου διαμένει.

Η πλάκα είναι ότι κάπως χαλάστηκα με τον υπάλληλο στο λόμπι επειδή μου ζήτησε τα στοιχεία μου και ανέβηκα στο δωμάτιο του κοριτσιού με όχι και την καλύτερη διάθεση.
Όταν όμως μπήκα μέσα στο δωμάτιό της έπαθα πλάκα. Τι όμορφο κοριτσάκι, τι ωραίο προσωπάκι, εδώ να σημειώσω ότι οι φωτογραφίες που έχει στο site την μεγαλώνουν, και κάτι μάτια πανέμορφα. Πω πω τι πανέμορφα μάτια έχει αυτό το κορίτσι, της το λες κι όλο χαμογελά το άτιμο.

Σώμα πολύ καλό, ότι βλέπεται. Στήθος στητό και σε σωστό μέγεθος, από τα δυνατά σημεία της. Επιδερμίδα βελούδινη κι από διάθεση το κορίτσι άλλο πράγμα. Από τα καλύτερα διαθέσιμα πιπίνια.

Σε όποιον αρέσουν τα γλωσσόφιλα ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ. Η Jesica δίνει φανταστικά, βελούδινα θα έλεγα. Την έφαγα στην κυριολεξία, δεν ξεκόλλαγα με τίποτα. Αχ Παναγία μου! Δεν δυσανασχετεί τα δίνει απλόχερα γιατί κι εκείνη τα γουστάρει.

Το κορίτσι δίνεται, σε αγκαλιάζει και σε φιλάει παντού, λαιμό, στήθος, θα μου μείνει η συμπεριφορά της όταν την έγλειφα, έτρεμε ολόκληρη κι όταν τελείωσε τα είδα όλα.

Το στοματικό που σου κάνει είναι αρκετά καλό κι αρκετές φορές τον εξαφανίζει, επίσης δεν δυσανασχετεί όταν της πιέζεις το κεφάλι της.
Σεξ κάναμε δύο μόνο στάσεις μ’ εκείνη από πάνω ώστε να παίζω με τα στήθη της και ιεραποστολικό για να την γλωσσοφιλώ και να βλέπω τα μάτια της.

Πέρασα πολύ καλά με το κορίτσι. Είναι από τις λίγες φορές που αν είχα χρόνο θα καθόμουνα παραπάνω. Απορώ που δεν έχει κριτικές αυτό το πιπίνι.

Να περνάμε όλοι καλά και να συναντούμε τέτοια πιπινάκια.


Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 12, 2021
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
140
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Ηλικία Πελάτη
57
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
L
Report this review Comments (4) | Was this review helpful? 4 0