Αναζήτηση

Jessica of Kensington

January 09, 2021
Jessica of Kensington

User reviews

1 review
Overall rating
 
8.7
Εμφάνιση πρόσωπο
 
8.0(1)
Εμφάνιση σώμα
 
8.5(1)
Συμμετοχή
 
9.0(1)
Συμπεριφορά/Social time
 
9.0(1)
Καθαριότητα κοπέλας
 
10.0(1)
Σχέση απόδοσης/τιμής
 
8.0(1)
Already have an account? or Create an account
Πραγματικό Εσκορτ
Overall rating
 
8.7
Μιας και βρέθηκα στο Λονδίνο την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσησα να συναντίσω την Jessica για μερικές ώρες, μιας και είχα διαβάσει αρκετά καλές κριτικές της και στο Λονδίνο και στην Νέα Υόρκη (όπου την επισκεύτεται συχνά). Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με ανταλλαγή email στην αρχή και μετά με sms για τις τελικές διευκρινίσεις, για επίσκεψη στο σπίτι της. Άνετο διαμέρισμα, διακριτικό και εύκολο να βρεθεί.

Όταν η Jessica άνοιξε την πόρτα, η εμφάνισή της απλά σου κόβει την ανάσα. Ψηλή, γύρω στον 1.80, πολύ όμορφο πρόσωπο με διακριτικό μαϊκ-απ. Με υποδέχτηκε με ένα κολλητό φόρεμα διακριτικό μεν, αλλά που τόνιζε τις πλούσιες καμπύλες της, και ψιλοτάκουνες γόβες. Γενικά η εμφανισή της ήταν προσεγμένη από το Α ως το Ω.
Με πέρασε στο καθηστικό και μου έδωσε ένα ποτήρι premier cru Chablis το οποίο έρεε όλο το βράδυ. Αρχίσαμε να μιλάμε για τα πάντα, είναι από Πολωνία, ηλικία μεταξύ 26 και 28 χρονών, βρίσκεται αρκετά χρόνια στο Λονδίνο και σπουδάζει. Απ’ ότι άφησε να εννοηθεί δεν είναι νέα στο επάγγελμα και της αρέσει αυτό που κάνει. Είναι έξυπνη, αστεία και μπορεί να μιλήσει για πολλά θέματα, καθιστώντας την ιδανική συνομιλητή. Όταν προστίθενται και η ομορφιά της, την κάνει μια από τις πιο ελκυστικές γυναίκες που έχω γνωρίσει. Κατά την ταπεινή μου γνώμη η σύντροφος που χρειάζεστε για να περάσετε αρκετές ώρες παρέα.

Μετά τα προκαταρκτικά που ξεκίνησαν στον καναπέ, περάσαμε για την δεύτερη πράξη του έργου στη κρεβατοκαμαρά της. Βγάζοντας το φόρεμα της, ανακάλυψα το φοβερό σώμα που διαθέτει, καταπληκτικά DD φυσικά βυζιά, τα οποία έινια αρκετά σφυκτά και στέκονται πολύ καλα για το μεγεθός τους, φοβερά καλοσχηματισμένα πόδια και ένα πολύ ζουμπουρλούδικο κολαράκι. Η Jessica φιλάει με γλώσσα, και με πολύ πάθος. Μου έδειξε ότι ευχαριστήθηκε την περιποίηση που έδωσα στο «μοχιγκαν» νουνάκι της και δέχτηκε χωρίς κανένα δισταγμό δαχτυλάκια μπρος και πίσω. Μου ανταπέδωσε με μια πίπα διαρκείας βαθιά και υγρή και συνεχή οπτική επαφή. Το deep throat, δεν το έχει, και ορισμένες φορές χρησιμοποιεί τα χεράκια της πιο πολύ απ’ ότι χρειάζεται αλλά και δεν είναι ενοχλητικό και «ακούει» τι θέλει ο πελάτης. Στο κυρίος πιάτο τώρα η κοπέλα τα κάνει όλα και τα ευχαριστιέται, συμμετέχει άλλωτε ακολουθώντας τον δικό σου ρυθμό και προτροπές και άλλωτε πέρνωντας εκείνη τον έλεγχο και σου δίνει να καταλάβεις τι θέλει. Παρόλο που δεν είπε σε τίποτα όχι (εντάξει όχι εξτριμ πράγματα, που έτσι κι’ αλλιώς δεν μου αρέσουν) το όλο μεϊτινγκ κύλισε σε περισσότερο GFE πλαίσια με εξάρσεις PSE.

Γενικά τώρα παρόλο που εγώ πέρασα πολύ καλά, πρέπει να παραδεχτώ ότι το κόστος είναι μεγάλο, αλλά το δικαιολογό μιας και έτσι είναι οι τιμές στο Λονδίνο, και η Jessica είναι ο ορισμός του όρου «εσκορτ»!

Υ.Γ. Δεν συνιστάται σε όσους έχουν αλλέργια στους σκύλους... έχει ένα μικρό στο σπίτι το οποίο όμως το βάζει σε κλουβί.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
September 20, 2011
Πόλη
Λονδίνο
Χώρα
Αγγλία
Χώρος
Incall
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος €
900 (περίπου) (GBP800)
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Ναι
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
C
15 reviews
Report this review Comments (2) | Was this review helpful? 1 3