Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 35 10 0.5
Call Girls 13 May, 2012 7873
ακόμα χύνω...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.5
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Απόκαιρό έλεγα να την τιμήσω αλλά δεν το είχα αποφα΄σισει. Βασικό για μένα ήτνα οι νέες φωτό και το ότι είναι φίλες μς την Ντάνι οπότε κα΄τυλα η μία λέω πόσο ζάλια μπορεί να είναι η άλλη...

Λοιπόν ήρθε ον τάιμ (σημαντικποτατο για μένα). Ότνα άνοιξα είδα ένα καυλόφατσο μιλφόνι για ξύλο και π*^*^τσο. Δεν ξέρω μου έβγαλε κάτι πολύ έκφυλο. Σώμα τι ν αλέμε, τα έχουν πέι όλοι. Πρόσωπό για μέν ακαλύτερη από τις φωτό αν και φυσικά καταλαβάινεις αμέσως ότι έχει πατήσει έυκολα τα δεύερα άντα. Βυζάκι φτιαγμένο και καλούτσικο αλλά όχι τέλειο.

Στα του αγώνα, πίπα που ανασταίνει νεκρούς. Μιλάμε για πολύ γλύψιμο, περιποίση μπαλών, φτσυσίματα κλπ. Την άρχισα και εγώ στο γλυφομούνι που φάνηκε ότι της άρεσε. Δεν άντεξε και μου λέει θέλω να με πηδήξεις. Έτσι και έκανα. Εκεί πάιδες τα είδα όλα. Η γκόμενα ζεί για το γαμίσι. Έβγαλε πολύ ενέργεια, φωνές κλπ. Γενθικά από τα κλύτερά μου.

Overall, πλεόν στα στάνταρ μου και πρέπει να κανονίσω ντούο με την ντάνι γιατί να είναι και μαζί το ίδιο κα(υ)λες όπως και ξεχωριστά με βλέπω να μένω άφραγγος σύντομα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 01, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Εξτρά €