Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 35 10 0.5
Call Girls 13 May, 2012 7873
Mother i like to fuck ..again and again and...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Η συναντηση κλειστηκε ευκολα με ενα τηλεφωνακι στον Πριαμο.Ημουν τυχερος,λογω δευτερας μαλλον,γιατι το ραντεβου εκλεισε 3 ωρες πριν την συναντηση μας!!!Η Τζεσυ εμφανιστηκε ντυμενη σικατα,βαμμενη οσο χρειαζεται και καυλωμενη ...οσο χρειαζονταν!!!Το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να με χαιδεψει και να μου δωσει ενα γλωσσοφυλο...δυναμικο ξεκινημα!!Ξαπλωνει στο κρεβατι και μου ζηταει βοηθεια για να να γδυθει,αμεσως μολις τις βγαζω τα ψηλοτακουνα μου τριβει τον πουτσο με τα ποδια...δυναμικη και η συνεχεια του προγραμματος!!Οταν την εγδυσα εντελως μου εριξε ενα τελευταιο χαδι και μου λεει "μπαινω για μπανιο,ετοιμασου".Ξανθο μακρυ μαλλι,σωμα σφιχτο και μελαμψο,προσωπο αρκετα καυλιαρικο ..."Πανουτσι ενα ονειρο σου θα πραγματοποιηθει" ειπα απο μεσα μου!!Στον αγωνα τωρα.. η Τζεσυ ειναι φωτια ,πολυ καλη πιπα.. αργη και χωρις χερια.Τρελενεται να την γλυφουν απαλα στο μουνακι,οταν ξεκινησα μαλιστα μου το τονισε και μετα δεν σταματησε να φωναζει απο ηδονη και να μου λεει ποσο ωραια την γλυφω και να μην σταματησω.Βεβαια εγω ηθελα να την γαμησω!!Στο σεξ ειναι δυναμιτης,θελει να εχει τον ελεγχο και παιζει πολυ με το βλεμμα της.Εχει υπεροχα γαλαζια ματια που σε μαγνητιζουν.Καποια στιγμη πανω στην τρελα μου για το μωρο που ειχα στα χερια μου και ενω την ειχα στα τεσσερα,εχασα τον ελεγχο και εβγαζα πολυ ενταση και η Τζεσυ μου τραβηχτηκε και πολυ ευγενικα μου ειπε οτι θελει νατην γαμησω και οχι να την σκοτωσω,καταλαβα το λαθος μου και συνεχισα πιο ηρεμα για να το απολαυσω.Μετα απο μερικες εναλλαγες στασεων και προσπαθειας απο μερουσ μου να μην τελιωσω γρηγορα ηρθε το μοιραιο.Μετα ηρθε η ωρα της συζητησης,πολυ καλα αγγλικα ..μου ανοιξε λιγο την καρδια της!!Με παρακαλεσε να ελεγξω το στηθος της για να δω οτι δεν εχει κανει πλαστικη οπως πολυ στο φορουμ λενε(μας διαβαζει)και οτι εαν ειχε κανει θα ειχε σημαδια.Οντως σημαδια δεν ειχε οσο και αν ψαχουλεψα...χεχεχεχε αλλο που δεν ηθελα...μου ειπε οτι το σχημα που εχουν τα στηθη της οφειλεται σε ενεσεις βοτοχ εαν θυμαμαι σωστα!!Extra ball ειχε το μενου αλλα οσο και εαν προσπαθησε η κοπελα ο φιλος μου δεν ειχε ορεξη να τελιωσει συντομα.Στεναχωρηθηκα αφανταστα γιατι μου ζηταγε μανιωδως να την χυσω στο στομα.Δεν πειραζει ομως ..την επομενη φορα!!Συμπερασμα:Η Τζεσυ ειναι καυτη μιλφαρα,δυναμικη προσωπικοτητα και τρελη για σεξ!!Οπως μου ανεφερε λιγο πριν φυγει,το κορμι το διατηρει κανοντας μονο σεξ καθολου γυμναστικη!!Ναι ειναι 40 ..ειδα αποδειξεις!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 11, 2013
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Εξτρά €
30-ξενοδοχειο
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Οχι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 2 2

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 March, 2013
Σου ζήτησε να τελειωσεις στο στόμα της;; Απ´οσο ξέρω δεν κάνει cim!
E
estorilblue
14 December, 2016
hi guys ! υπάρχει πουθενά το τηλέφωνο η κάποια στοιχεία επικοινωνίας ?
B
bcbfbi
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση