Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 35 10 0.5
Call Girls 13 May, 2012 7872
ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΛΑ Η ΧΡΟΝΙΑ...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.1
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Πρώτη μου κριτική για call-girl στο site (καθότι νέος εδώ πέρα), επέλεξα να γράψω για την Jessy. Τη συνάντησα αρχές Ιανουαρίου στο αγαπημένο της Lacoba, για να κάνω καλό ποδαρικό στο 2014. Αποτελεί εγγύηση και προσφέρει ακριβώς ό,τι περιμένεις να πάρεις.

Καταρχήν, η επικοινωνία μαζί της είναι πανεύκολη. Συνεπής στην ώρα της, πράγμα αρκετά σημαντικό και σπάνιο, δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει στο δωμάτιο και να μην πάθεις πλάκα. Από τα πράγματα που μου έκαναν εξαρχής θετική εντύπωση ήταν το ντύσιμο. Προκλητικό και καυλωτικό, όπως ακριβώς πρέπει να είναι για την περίσταση. Η εμφάνισή της, επίσης, είναι αυτή ακριβώς που μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες της. Αμέσως μετά τις τυπικές χαιρετούρες, ντουζάκι (από τις πιο καθαρές και προσεκτικές κοπέλες στο χώρο) και ξεκινάμε. Στα της μάχης, η Jessy είναι αυτό ακριβώς που περιμένεις να δεις: Στην αρχή σε στέλνει με μία πίπα (ξεσκούφωτη) από αυτές που θυμάσαι για καιρό. Η κοπέλα το δουλεύει ασταμάτητα και φυσικά με την εμπειρία που της δίνει η ηλικία της (γνήσιο MILF). Μετά την πίπα, σκουφάκι και ξεκινήσαμε τον αγώνα. Η Jessy θέλει να σε ικανοποιήσει και θα το κάνει στο ακέραιο, αρκεί απλώς να τη σεβαστείς και να μην παρεκτραπείς. Στην αρχή με καβάλησε, πριν πέσει σφρυροκόπημα στα τέσσερα, πράγμα που απολαμβάνει και φροντίζει να στο δείξει. Κατάθεση στο στόμα (πλέον κάνει και CIM), ντουζάκι και διάλειμμα για τσιγάρο. Η κοπέλα είναι φιλική και συζητήσιμη. Αυτό σε πολλούς μπορεί να μην αρέσει, εμένα, ωστόσο, μου έκανε επίσης θετική εντύπωση. Στο δεύτερο ημίχρονο, εξακολουθούσε να έχει ανάσες και διάθεση. Δεν παραπονέθηκε, ούτε έδειξε δυσφορία.

Την Jessy την συστήνω ανεπιφύλακτα στους αθεράπευτους milfάκιες. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Εγώ προσωπικά πέρασα μία γεμάτη ώρα μαζί της και με κάλυψε τόσο στη μάχη, όσο και στο socializing. Αν πρέπει να βρω κάποιο αρνητικό, αυτό είναι ότι δεν κάνει anal, αλλά προσωπικά με την συγκεκριμένη εμένα δεν με απασχολεί. Θα τη συναντήσω σίγουρα ξανά και την τοποθετώ στις αγαπημένες μου.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 10, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style