Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 32 10 0.5Ξενέρωμα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
4.0
Συμμετοχή
9.0
Συμπεριφορά/Social time
9.0
Καθαριότητα κοπέλας
7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.0
Έμεινα εντελώς απογοητευμένος από την κυρία Jolie και πρέπει να πω προκαταβολικά ότι με δυσκολία μου σηκώθηκε και κατάφερα να τελειώσω με το ζόρι-με εναλλαγές πίπας (ξεσκούφωτης) και πατροπαράδοτης μαλακίας.
Το πρόβλημα βέβαια ήταν καθαρά δικό μου. Η κοπέλα και πρόθυμη ήταν και συνεργάσιμη και ορεξάτη και απ'όλα. Ευγενέστατη και φιλότιμη. Όμως συνάδελφοι, δεν μου άρεσε καθόλου το γκομενάκι.
Το πρόσωπο ήταν γλυκό. Γλυκό και τίποτα παραπάνω. Όχι όμορφο αλλά συμπαθητικό.
Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν το σώμα της. Δεν έχω ξαναπηδήξει πιο άγουρο σώμα από αυτό. Το σώμα της χαρακτηρίζεται απο ολοκληρωτική έλλειψη καμπυλών. Σε αυτό το κομμάτι, καμμία σχέση με τις φωτό που βλέπουμε (και by the way το πρόσωπο της είναι σαφώς υποδεέστερο απο τις φωτό). Ο φωτογράφος ειναι ταχυδακτυλουργός. Μαέστρος.
Ήταν, σωματικώς, σαν να βρίσκομαι με γκόμενα που είναι 13-14 χρονών. Με τίποτα παραπάνω. Δεν λέω πως είναι ανήλικη βέβαια (μου είπε ότι είναι 23 ετών, αλλά εγώ θεωρώ πως είναι μικρότερη, ίσως 20-21) αλλά ένοιωσα άβολα (κυρίως ξενέρωσα όμως)-και υπόψη πως μου αρέσουν τα πιπίνια. Τα πόδια ήταν σαν δύο μπαστούνια του baseball, ο κώλος της επίπεδος που αν δεν είχε την σχισμή ίσως και να μην τον πέρναγα για κώλο, και στήθος υποτυπώδες-είχε μια υποψία στήθους.
Τέλος, σε κάποια στιγμή στην αρχή, αν και έκανε μπάνιο, μυρίστικα μια ελαφριά, και δεν νομίζω να ήταν ιδέα μου, δυσάρεστη οσμή, λίγο πάνω από τα στήθη της. Με ξενέρωσε και αυτό.
Όπως καταλαβαίνετε, μετά τα παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να σας γράψω λεπτομέρειες για την πράξη-η οποία εξάλλου όπως σας είπα
Το πρόβλημα βέβαια ήταν καθαρά δικό μου. Η κοπέλα και πρόθυμη ήταν και συνεργάσιμη και ορεξάτη και απ'όλα. Ευγενέστατη και φιλότιμη. Όμως συνάδελφοι, δεν μου άρεσε καθόλου το γκομενάκι.
Το πρόσωπο ήταν γλυκό. Γλυκό και τίποτα παραπάνω. Όχι όμορφο αλλά συμπαθητικό.
Το μεγάλο μου πρόβλημα ήταν το σώμα της. Δεν έχω ξαναπηδήξει πιο άγουρο σώμα από αυτό. Το σώμα της χαρακτηρίζεται απο ολοκληρωτική έλλειψη καμπυλών. Σε αυτό το κομμάτι, καμμία σχέση με τις φωτό που βλέπουμε (και by the way το πρόσωπο της είναι σαφώς υποδεέστερο απο τις φωτό). Ο φωτογράφος ειναι ταχυδακτυλουργός. Μαέστρος.
Ήταν, σωματικώς, σαν να βρίσκομαι με γκόμενα που είναι 13-14 χρονών. Με τίποτα παραπάνω. Δεν λέω πως είναι ανήλικη βέβαια (μου είπε ότι είναι 23 ετών, αλλά εγώ θεωρώ πως είναι μικρότερη, ίσως 20-21) αλλά ένοιωσα άβολα (κυρίως ξενέρωσα όμως)-και υπόψη πως μου αρέσουν τα πιπίνια. Τα πόδια ήταν σαν δύο μπαστούνια του baseball, ο κώλος της επίπεδος που αν δεν είχε την σχισμή ίσως και να μην τον πέρναγα για κώλο, και στήθος υποτυπώδες-είχε μια υποψία στήθους.
Τέλος, σε κάποια στιγμή στην αρχή, αν και έκανε μπάνιο, μυρίστικα μια ελαφριά, και δεν νομίζω να ήταν ιδέα μου, δυσάρεστη οσμή, λίγο πάνω από τα στήθη της. Με ξενέρωσε και αυτό.
Όπως καταλαβαίνετε, μετά τα παραπάνω, δεν υπάρχει λόγος να σας γράψω λεπτομέρειες για την πράξη-η οποία εξάλλου όπως σας είπα
Πληροφορίες
Ημερομηνία
March 31, 2013
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με αρκετό photoshop
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
P
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Αποτελέσματα ανά σελίδα:
1) Οι φώτο την αδικούν κατά την γνώμη μου
2) Δεν είναι δυνατόν να μυρίζει κάποια στο στήθος οτιδήποτε άλλο εκτός από άρωμα.
Εγώ θεωρώ ότι οι φωτό την ύπερκολακεύουν και θεωρώ πως το να λέμε ότι η jolie έχει κωλαράκι είναι σαν να λέμε ότι η Παπαρήγα έχει ωραίο προσωπάκι. Ρώγα έχει όντως καλή όμως.
Anyway, good night.
το σπέρμα αν ξεραθεί φαίνεται αλλά δεν μυρίζει.