Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 32 10 0.5
Call Girls 07 March, 2013 4510
Στενό μονοπάτι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

6.5
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.5
Λοιπόν η Jolie είναι ένα πολύ όμορφό και νεαρής ηλικίας πιπινάκι. Στο θέμο εμφάνισης είναι ακριβώς ότι βλέπετε στις φώτο. Σε αυτό που δεν φαίνεται δηλαδή στο πόσο σφιχτή είναι η κοπέλα μπορεί να κάνει λίγη γυμναστική για να βελτιωθεί αλλά σε καμιά περίπτωση δεν έχει χαλαρώσει εξάλλου 20 χρονών είναι τι να λέμε.
Στο θέμα του service τώρα το κοριτσάκι δεν αρνείται τίποτα αλλά πρέπει ο άνδρας να τη κατευθύνει λόγω απειρίας. Στο θέμα καθαριότητας έβαλα 7 γιατί μου ήρθε από το μπάνιο με σαπουνάδες πάνω της (!) λές και βαριόταν να σκουπίσει τη δίμετρη κορμάρα. Δυσάρεστο αυτό πρέπει να το προσέξει.
Ο λόγος που δε θα ξαναέβλεπα τη συγκεκριμένη μικρή είναι ότι είναι πάρα μα πάρα πολύ στενή. Και μιλάω για την μπροστά τρύπα γιατί δε φαντάζομαι πως θα είναι η πίσω! Και όταν λέω στενή ενοώ στενή σε σημείο που η διείσδυση να είναι δυσάρεστη, τουλάχιστον για εμένα. Δε θα πω ότι κλαίω τα λεφτά μου σε καμιά περίπτωση αλλά οφείλω να προειδοποιήσω τουλάχιστον τους συναγωνιστές που είναι άνω του μέσου όρου να το ξανασκεφτούν.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 28, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάς
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €