Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 32 10 0.5Αλόγα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
7.5
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
7.5
Δεν μπορώ να καταλάβω τι με πιάνει κατά διαστήματα και συναντάω συνέχεια call girls...Μετά από ένα θυελλώδη Αύγουστο με αρκετές συναντήσεις, μπήκε ο Νοέμβρης με απεριόριστες κάβλες για να δέσει το γλυκό και όπως πάντα το κάτω κεφάλι κινεί τα νήματα...Ας μη μακρυγορώ όμως...
Συνάντηση με την κοπέλα, ημερομηνία ενδεικτική, σε hotel του κέντρου...Στην ώρα της μου ήρθε χωρίς να καθυστερήσει!
Πρόσωπο είναι αυτό που βλέπεται στις φωτογραφίες ίσως λίγο στο πιο γλυκό του. Σωματάκι ωραίο με 2αρακι στήθος με ρώγα που κάνει μπαμ, και ένα τουρλωτό κωλαράκι.
Στα του αγώνα η πίπα της δεν μου άρεσε ιδιαίτερα , ίσως επειδή έβαζε και λίγο δοντάκι. Στο σεξ όμως ήταν δυναμίτης και όποιος την πάρει να δοκιμάσει σιγουρα cowgirl και reverse cowgirl, καθώςη κοπέλα ιππεύει τον λούτσο απίστευτα με πάρα πολύ καλές κινήσεις, εξού και ο τίτλος της κριτικής!
Αρκετά συζητήσιμη κοπέλα μιλάει σπαστά Ελληνικα και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα στο social time.
Mία καλή επιλογή στα 120 Ευρώ πλέον!
Συνάντηση με την κοπέλα, ημερομηνία ενδεικτική, σε hotel του κέντρου...Στην ώρα της μου ήρθε χωρίς να καθυστερήσει!
Πρόσωπο είναι αυτό που βλέπεται στις φωτογραφίες ίσως λίγο στο πιο γλυκό του. Σωματάκι ωραίο με 2αρακι στήθος με ρώγα που κάνει μπαμ, και ένα τουρλωτό κωλαράκι.
Στα του αγώνα η πίπα της δεν μου άρεσε ιδιαίτερα , ίσως επειδή έβαζε και λίγο δοντάκι. Στο σεξ όμως ήταν δυναμίτης και όποιος την πάρει να δοκιμάσει σιγουρα cowgirl και reverse cowgirl, καθώςη κοπέλα ιππεύει τον λούτσο απίστευτα με πάρα πολύ καλές κινήσεις, εξού και ο τίτλος της κριτικής!
Αρκετά συζητήσιμη κοπέλα μιλάει σπαστά Ελληνικα και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα στο social time.
Mία καλή επιλογή στα 120 Ευρώ πλέον!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
November 04, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1½ ώρα
Κόστος €
140