Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 20 10 0.5
Call Girls 28 October, 2014 3594
Grazie ragazza bella!!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Τι να πω για αυτο το κοριτσι. Αλλος ενας στοχος επετευχθη, μιας και την ειχα βαλει στο ματι απο τοτε που εμφανιστηκε. Προκειται για μια πανεμορφη κοπελα απο την γειτονικη Ιταλια. Στο τηλεφωνο πανευκολη συνενοηση, ειχε υπεροχη γλυκια φωνη και κλεισαμε το ραντεβου για την οικεια μου. Ειχαμε συμφωνησει να ερθει ντυμενη με κατι οχι τοσο προκλητικο αλλα διακριτικο και σεξι. Οπως και ετσι ηταν. Ηρθε με ενα μακρυ κοκκινο φορεμα το οποιο την κολακευε, αναδεικνυε το ωραιο της μαυρισμενο κορμι. Εχει λιγα πιασιματακια τα οποια δεν με χαλαγαν καθολου ισα ισα ειναι ωραια. Της πανε τα κοκκινα μου το παραδεχτηκε και η ιδια. Κατσαμε λιγο μαζι στον καναπε ειπαμε λιγες κουβεντουλες να γνωριστουμε ενω εγω ειχα αρχισει να την χαμουρευω. Με αυτα και με αυτα αρχισαμε τα γλωσσοφιλα και μεταφερθηκαμε προς το κρεβατι. Γδυθηκαμε και συνεχισαμε τα φιλια. Και τα εσωρουχα που φορουσε κοκκινα ηταν. Μετα απο αρκετα παθιασμενα βαθια γλωσσοφιλα ξαπλωσα και βιωσα ισως το καλυτερο στοματικο. Βαθυ και αργο και ταυτοχρονα να νιωθω τα βυζια της να μου τριβουν τις μπαλες. Επαθα σοκ. Καπου της ειπα να σταματησει. Ηταν τοσο θεικο αυτο που μου εκανε που κρατηθηκα με νυχια και με δοντια για να μην τελειωσω. Μετα απο αυτο της ανταπεδωσα και εγω το δικο μου γλυψιμο στο τρυφερο μουνακι της σε συνδυασμο με λιγο δαχτυλακι και εκει εδειξε να το απολαμβανει. Μου ειπε οτι ειχε φτιαχτει πολυ. Μετα απο λιγο της ζητησα να μου κανει παλι αυτο το απιστευτο στοματικο σε συνδυασμο με παιξιμο με τα φυσικα βυζια της. Να σημειωσω οτι περναγα τοσο θεικα μαζι της που προτημησα να μην κανω δευτερο γυρο. Ηθελα εναν και καλο, να ειμαι φουλ καυλωμενος για να το ευχαριστηθω. Ετσι καναμε εναλλαγες μια με εγλυφε εκεινη, μια την εγλυφα εγω, βαθια γλωσσοφιλα, δαχτυλα και εκει που ειχαμε πια φτιαχτει ασχημα της ζητησα να μου βαλει το προφυλακτικο οπου αλλαξαμε τρεις διαφορετικες στασεις. Απο πανω μου, στα τεσσερα και εγω απο πανω στο τελος οπου εγινε η καταθεση με ατελειωτο σπερμα που γεμισε την καποτα. Μπανακι μετα, ντυσιμο και αποχωρηση. Ηταν τοσο θεικες οι στιγμες που εζησα μαζι της, ηταν τελεια εμπειρια ειδικα το στοματικο ισως ειναι και το κορυφαιο που εχω ζησει. Σε ευχαριστω κοριτσαρα μου για οσα μου χαρισες. Να εισαι παντα καλα! Grazie ragazza bella!!!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 30, 2015
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Καλύτερη από τις φωτογραφίες
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 June, 2015
" στοματικο. Βαθυ και αργο και ταυτοχρονα να νιωθω τα βυζια της να μου τριβουν τις μπαλες"

Προσπαθώ να φανταστώ πώς μπορεί να γίνει αυτό και πραγματικά δυσκολεύομαι :-)
F
filippo
13 June, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν δεν εχει λαιμο ισως;
F
freesniper
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση