Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 20 10 0.5
Call Girls 28 October, 2014 3593
Με την Τζούλια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Την Τζούλια την ξαναείδα στο πάρτυ του site στο Bar του Mad στα Εξάρχεια.
Είναι ένα κορίτσι που σχεδόν πάντα δίνει το παρών στα πάρτυ κι αυτό εγώ το υπολογίζω στα θετικά.

Μετά από πολύμηνη απουσία στην Ελβετία συνάντησα ξανά την Τζούλια νωρίς το μεσημέρι την τελευταία ημέρα που έφευγα.

Το κορίτσι είναι πολύ κοινωνικό, πολύ ευχάριστο κι εγώ προσωπικά μαζί της χαίρομαι την συνάντηση και την συντροφιά της πέραν του σεξ. Έχω πει ότι αν έβγαινα για καφέ με μια κοπέλα του χώρου αυτή θα’ θελα να ήταν η Τζούλια.

Ήρθε ρε ρούχα σέξι όπως πραγματικά ήθελα, χωρίς να της έχω πει τίποτα, μες το χαμόγελο και πλακωθήκαμε στα φιλιά κι όχι μόνο, ομολογώ ότι δεν την άφηνα να πάει για ντουζ, βέβαια αργότερα την …. άφησα να κάνει το μπανάκι της, πρώτα όμως πήρα μια καλή δόση των υπηρεσιών της.

Το κορίτσι μου φάνηκε ακόμη ποιο έμπειρη στο σεξ, με την καλή έννοια του όρου.

Δε ξέρω, επειδή έχω ξαναγράψει κριτική, αν προσφέρω τίποτα με το αναφέρω λεπτομέρειες από την επαφή μας, να τονίσω ότι η Τζούλια κάνει σχεδόν τα πάντα για να σε ικανοποιήσει κι ότι το στοματικό της παιδιά είναι από τα καλύτερα, μου έκανε και κάτι νέα κόλπα που με τρέλαναν.

Το δε τελείωμα σε πρόσωπο και στόμα απίθανο, όχι σαν κάτι άλλες που αμέσως τρέχουν στο μπάνιο, εκείνη συνεχίζει μέχρι να μην μπορείς άλλο.

Εάν σας αρέσει αυτό που βλέπεται, γιατί η Τζούλια δεν κρύβεται, μην το σκέφτεστε καθόλου, εγώ την συστήνω ανεπιφύλακτα, μειονέκτημα για μένα το στήθος, το οποίο είναι για μένα μέτριο, όμως το σύνολο είναι τόσο καλό που άνετα το προσπερνάς.

Είναι και πολύ καλό παιδί, πολύ σημαντικό αυτό για μένα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
July 08, 2016
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €