Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10 0.5
Call Girls 03 December, 2020 2366
μια παλια κριτικη που ειχα ποσταρει διπλα και βαζω και εδω με αφορμη τις νεες φωτο
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
τονιζω οτι η κριτικη ειναι περσινη και την βαζω λογω του οτι ατην απο κατω την εθαψα επειδη μου ακυρωσε.ετσι ειπα να μοιραστω μαζι σας την πραγματικη εμπειρια μου μαζι της.κατ αρχην νομιζω οτι οι φωτο της δεν σε προετοιμαζουν για την γυναικαρα που θα συναντησεις οταν θα ανοιξει η πορτα.εγω οταν την ανοιξα εμεινα μαλακας.κουκλα και πολυ εντυπωσιακη.αυτα που λεγονται οτι ειναι χοντρο μπαζακι ειναι μαλακιες.η κοπελα δεν εχει σωμα μοντελου και δεν ειναι μικροσκοπικη.ειναι μια ψηλη κοπελα με απιστευτο στηθος που της παει και πιασιματα οσο πρεπει προς τα κατω και ειναι θεμα προσωπικου γουστου.ευχαριστη τοσο που θα εκανα παρεα ανετα μαζι της και δυνατη πολυ στο κρεβατι.πεντακαθαρη.νομιζω οτι να ντουο με την ευα ειναι το επομενο ονειρο μου και η συναντηση με τη τζουλι ηταν η αρχη του τελους για μενα που λεγεται σιτυ τουρ μιας και μεχρι στιγμης ηταν το προ τελευταιο ραντεβου μου σε αυτη την εξορμηση.τελειωνοντας λεω τζουλι μαι γυναικαρα με τα ολα της. επισης οι νεες φωτο που ανεβασε στο φου μπου ειναι πολυ καλυτερες απο αυτες που ειχε

Πληροφορίες

Ημερομηνία
January 05, 2011
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
230
Service Style