Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10 0.5
Call Girls 03 December, 2020 2367
Αξιόλογη Ελληνίδα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.5
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Συνάντηση με την Τζούλι πριν από λίγες μέρες.
Η αλήθεια είναι ότι ήμουν αρκετά διστακτικός και δεν ήξερα τι θα συναντήσω γιατί οι απόψεις των συναγωνιστών συγκρούονται.
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με ένα τηλέφωνο. Φτάνω στο ξενοδοχείο, παίρνω δεύτερο τηλέφωνο για να πω αριθμό δωματίου. Σε 5 λεπτά η κοπέλα είχε έρθει!
Ανοίγοντας την πόρτα βλέπω μια κοπέλα καθημερινή σε εμφάνιση απλά ντυμένη και χωρίς πολύ μακιγιάζ. Διακριτικά πράγματα. Φοράει και τα γυαλάκια στυλ γραμματέας... καταλαβένετε. Πολύ κοινωνική και άνετη μπαίνει στο δωμάτιο και λέμε δυο κουβεντες περί ανέμων και υδάτων γιανα σπάσει λίγο η αμηχανία. Κάνουμε το ντουζάκι μας ξεχωριστά και έρχται στο κρεββάτι. Είχε βγάλει γυαλιά και ρούχα και φορούσε μόνο τα ψηλοτάκουνα, τα οποία δεν έβγαλε κατά την διάρκεια του ματς.
Εδώ να ανεφέρω ότι από σώμα δεν είναι μοντέλο αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση χοντρή που έχω ακούσει από κάποιους. Έχει πιασίματα η κοπέλα, πράγμα που εμένα μου αρέσει. Στήθος πολύ ωραίο, μεγάλο και φυσικό.
Ξεκινάει με πίπα ωραία και στην συνέχεια μου φοράει το προφυλακτικό αφού με είχε σηκώσει!
Ιεραποστολικό και μετά στα τέσσερα μέχρι να έρθει η κατάθεση στο στόμα της. Να σημειώσω ότι από συμμετοχή είναι σε καλά επίπεδα. Δεν το κάνει αγγαρεία. Δέχεται και δάχτυλο χωρίς να διαμαρτύρεται. Δάχτυλο μπροστά τουλάχιστον. Δεν δοκίμασα να βάλω και πίσω!
Ξανά ντουζάκι, τσιγαράκι, κουβεντούλα και δεύτερος γύρος. Το ίδιο σκηνικό πάνω κάτω για να μην πολυλογώ.
Γενικά νομίζω ότι είναι μια αξιόλογη επιλογή, χωρίς να είμαι και ο πιο έμπειρος στον χώρο. Βέβαια θα μπορούσε η τιμή να είναι λίγο χαμηλότερη. Είναι όμως ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις για μια ωρίτσα ή όσο επιλέξει ο καθένας.
Αυτά από μένα για την Τζούλι.
Καλά να παιρνάμε παίχτες και καλή συνέχεια.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
August 01, 2012
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
150
Service Style