Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 3 10 0.5Όλα καλά!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.5
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.5
Συμμετοχή
8.5
Συμπεριφορά/Social time
8.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Συνάντηση πριν από καμμιά 10αριά μέρες με την Karina. Κάτι οι θετικές κριτικές κάτι το ένστικτό μου και ευτυχώς δεν διαψεύσθηκα και πέρασα μια όμορφή ώρα μαζί με την κοπέλα.
Ηλικία 28-30 την κάνω αλλά με όμορφο (για μένα) πρόσωπο χωρίς να είναι και η θεά. Αρμονικό σώμα με καμπύλες όπως μ αρέσει εμένα και στήθος 3άρι φτιαγμένο. Χαμογελαστή και περιποιημένη.
Συνεννόηση στα Αγγλικά μόνο. Ελληνικά γιόκ οπότε αν δεν ομιλείτε την Ρωσική ή Αγγλική γλώσσα δύσκολη η συνεννόηση μαζί της.
Θα συμφωνήσω ότι είναι από τις κοπέλες που αν δεν βαριέσαι και επενδύσεις λίγο στο να περάσει και αυτή καλά θα το εισπράξεις με το παραπάνω από την δική της συμμετοχή στον αγώνα.
Εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε ότι ήμουν με μια φίλη που γουστάρει το σεξ σε έντονους ρυθμούς όμως!
Πίπα στον μέσο όρο όχι σούπερ αλλά ούτε και κακή. Φιλιά στο στόμα και με αρκετό πάθος θα έλεγα και στάσεις πολλές και σε έντονους ρυθμούς.
Πέρασα καλά και σίγουρα θα ήθελα να την ξαναδώ!
Ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα!!!
Ηλικία 28-30 την κάνω αλλά με όμορφο (για μένα) πρόσωπο χωρίς να είναι και η θεά. Αρμονικό σώμα με καμπύλες όπως μ αρέσει εμένα και στήθος 3άρι φτιαγμένο. Χαμογελαστή και περιποιημένη.
Συνεννόηση στα Αγγλικά μόνο. Ελληνικά γιόκ οπότε αν δεν ομιλείτε την Ρωσική ή Αγγλική γλώσσα δύσκολη η συνεννόηση μαζί της.
Θα συμφωνήσω ότι είναι από τις κοπέλες που αν δεν βαριέσαι και επενδύσεις λίγο στο να περάσει και αυτή καλά θα το εισπράξεις με το παραπάνω από την δική της συμμετοχή στον αγώνα.
Εμένα αυτή την αίσθηση μου άφησε ότι ήμουν με μια φίλη που γουστάρει το σεξ σε έντονους ρυθμούς όμως!
Πίπα στον μέσο όρο όχι σούπερ αλλά ούτε και κακή. Φιλιά στο στόμα και με αρκετό πάθος θα έλεγα και στάσεις πολλές και σε έντονους ρυθμούς.
Πέρασα καλά και σίγουρα θα ήθελα να την ξαναδώ!
Ελπίζω να βοήθησα, να περνάτε καλά και να πηδάτε καλύτερα!!!
Πληροφορίες
Ημερομηνία
May 30, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
100
Service Style