Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 4 10 0.5Μην τα παραλέμε
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση πρόσωπο
7.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
7.0
Συμπεριφορά/Social time
8.0
Καθαριότητα κοπέλας
6.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
6.5
Η κοπέλα δεν είναι άσχημη αλλά δεν θα την έλεγες και πολύ όμορφη. Καλό πρόσωπο, καλό σώμα με ωραίο στήθος αλλά μέχρι εκεί. Όμως:
- Χρειάζεται επειγόντως επίσκεψη στον οδοντίατρο για ένα καθαρισμό (αντιαισθητικό θέαμα)
- δεν μπήκε για ντους. Ήταν - δεν ήταν καθαρή η κίνηση δηλώνει επαγγελματισμό και σεβασμό στον πελάτη. Εγώ πηγαίνω πάντοτε, ακόμα και αν έχει βγει από το ντους στο σπιτι πριν ένα τέταρτο
- αποφεύγει τα φιλιά με γλώσσα. Δίνει σε κάποιες φάσεις, αλλά είναι προφανές ότι δεν το επιδιώκει
- οκ το σεξ, αλλά τίποτα αξιομνημόνευτο.
για τη συγκεκριμένη τα 120 είναι πολλά θεωρώ, αν και η δική μου προσέγγιση δεν εστιάζει στην τιμή. Υπό την έννοια ότι αν κάποια είναι πολύ καλή εμπειρία πχ. στα 120, ή στα 150 δε θα είχα πρόβλημα να πληρώσω και 200
- Χρειάζεται επειγόντως επίσκεψη στον οδοντίατρο για ένα καθαρισμό (αντιαισθητικό θέαμα)
- δεν μπήκε για ντους. Ήταν - δεν ήταν καθαρή η κίνηση δηλώνει επαγγελματισμό και σεβασμό στον πελάτη. Εγώ πηγαίνω πάντοτε, ακόμα και αν έχει βγει από το ντους στο σπιτι πριν ένα τέταρτο
- αποφεύγει τα φιλιά με γλώσσα. Δίνει σε κάποιες φάσεις, αλλά είναι προφανές ότι δεν το επιδιώκει
- οκ το σεξ, αλλά τίποτα αξιομνημόνευτο.
για τη συγκεκριμένη τα 120 είναι πολλά θεωρώ, αν και η δική μου προσέγγιση δεν εστιάζει στην τιμή. Υπό την έννοια ότι αν κάποια είναι πολύ καλή εμπειρία πχ. στα 120, ή στα 150 δε θα είχα πρόβλημα να πληρώσω και 200
Πληροφορίες
Ημερομηνία
February 01, 2015
Πόλη
Αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Χώρις γλώσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
F
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
15 October, 2015
Eυγε φίλε, τετοιες κριτικές χρειαζόμαστε, οι περισσοτεροι τις εχουν βγάλει όλες μουνάρες και τρωμε την μία φλὸμπα μετα την ὰλλη
P
paradox
29 October, 2015
σωστος fillipο σωστο και το σκορινγκ!
D
demonasg
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα: