Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 3 10 0.5
Call Girls 19 April, 2014 702
Μια πιπινα απο την τσεχια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμμετοχή

7.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Ειμαι προβληματισμενος για να γραψω την κριτικη μου για την karmen. Η κοπελα ειναι μια πιπινα 20΄ με ενα ομορφο φατσουλινι. ηρθε ντυμενη με ενα ομορφο καλοκαιρινο φορεματακι. Αφου την εγδυσα πηγαμε μαζι για μπανιο. Πολυ ομορφα φιλια και χουφτομα ο ενας στον αλλον. Η κοπελα εχει πολυ πλακα και ειναι φουλ ενεργεια σαν ενα κοριτσακι τησ ηληκιας του. Πηγαινοντας στο κρεβατι μου τον πειρε ολον στο στωμα. Παιδια τον εξαφανισε. Φοβερο τσιμπουκι...... Ανταπεδοσα με πινελαδα σε μουνακι και κολαρακι ( απο τους καλυτερους κολους αυτο που λεμε βραζιλιανικος) και βαζω την καρμεν απο πανω για να αρχισει το παιχνιδι. Η κοπελα δεν το ειχε απο πανω και σαν αποτελεσμα την βαζω στα τεσσερα για να εχω θεα και την κολαρα της. Δεν περνανε 2-3΄και μου λεει οτι ποναει και οτι τον εχω μεγαλο( παιδια σας το λεω σιγουρα δεν ειμαι ο γκουσγκουνης ) και σαν αποτελεσμα αλλαξαμε στασεις ετσι ωστε να μην ποναει. Καπως ετσι πηγε και ο δευτερος γυρος. Δεν θα γραξω περισοτερα γιατι ειμαι οπος ειπα στην αρχι προβληματισμενος δηλαδη η κοπελα ειναι φουλ ολη μερα και δεν αντεχει αλλιως δεν κανει για αυτο το σπορ..... Τα συμπερασματα δικα σας.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 29, 2014
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Deep Throat
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Εξαιρετική!
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Mπορεί..
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 April, 2014
Από ότι φαίνεται είναι κλειδαριά ασφαλείας μιας και δεν μπόρεσες να την "ξεκλειδώσεις".
Το κακό είναι ότι παρόλο που και οι τρεις γράφεται τα ίδια πράγματα, και από ότι φαίνεται η κοπέλα δεν θέλει (γιατί τελικά δεν φταίει το μέγεθος του PS78) αν κάποιος θέλει να βαθμολογήσει αντικειμενικά (όπως και πράξατε) λαμβάνει αρκετά υψηλή βαθμολογία λόγω εμφάνισης και καθαριότητας. Αν είχε και καλή συμμετοχή θα έπιανε πολύ υψηλά νούμερα.
K
kyklopas
29 April, 2014
Τι να πω ρε kyklopa μου εχουν κανει παραπονα οτι ριχνω δυνατα αλλα οτι τον εχω και πολυ μεγαλο πρωτη φορα και πιστεψε με στο λεω δεν τον εχω μεγαλο (κανονικο μεγεθος ρε παιδια)
K
kontos
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση