Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 19 10 0.5
Studio 02 December, 2020 7079
Μια πολύ καλή μέρα !
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμπεριφορά κοπέλας

8.0
Συμμετοχή

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Μια από τις κοπέλες που ήθελα εδώ και πολύ καιρό να επισκεφτώ ήταν η Λάουρα. Σήμα κατατεθέν το εκπληκτικό φυσικό της στήθος. Περίμενα κανένα πεντάλεπτο στο δωμάτιο μια και έκανε ντουσάκι εκείνη την ώρα μέχρι που άνοιξε η πόρτα και μπήκε μέσα με το στριγκάκι της μόνο. Το μάτι μου βέβαια έπεσε κατευθείαν στο στήθος της. Είναι εντυπωσιακή γυναίκα, ψηλή, μελαχροινή με μακριά μαλλιά, και σώμα με καμπύλες ακριβώς εκεί που πρέπει.

Λίγα λόγια στην αρχή για το πως περάσαμε τις ημέρες των γιορτών μέχρι να ετοιμαστεί κι εκείνη. Κατευθείαν το χέρι μου πήγε πάνω στο στήθος της οπότε και μου τα προσέφερε στο πρόσωπό μου :) Πολύ καλά τα προκαταρκτικά της, ξεκίνησε να με φιλάει από το λαιμό και να τρίβεται πάνω μου, κατεβαίνοντας σιγά σιγά προς τα κάτω.. Και εκεί άρχισε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με τα @@. Η περιποίηση συνεχίστηκε σε όλο το μήκος του κορμού πριν βάλει το σκουφάκι. Τοποθέτηση με στόμα και συνέχεια καλό χωρίς χρήση χεριού πλην ρηχό στοματικό. Την σταμάτησα μια και με τα όσα είχαν προηγηθεί ήμουν σε αρκετά προχωρημένο στάδιο :) Μου ζήτησε να ξεκινήσουμε με ιεραποστολικό και στη συνέχεια τη γύρισα στα τέσσερα όπου η θέα ήταν και πολύ καλή και ολοκληρώθηκε η συνάντησή μας.

Καλή η συμμετοχή της σε όλη την διάρκεια, βέβαια δεν την κούρασα και πολύ για να είμαι ειλικρινής ώστε να την δω στα δύσκολα.. Γενικώς αποκόμισα πολύ καλές εντυπώσεις από αυτή τη συνάντηση αν και σχετικά σύντομης λόγω δικιάς μου υπαιτιότητας.

Λίγα πράγματα για το χώρο τώρα. Το δωμάτιο είχε ντους και πετσέτα, καθαρός ο χώρος, μπορεί σε αυτό να έπαιξε ρόλο και ότι η επίσκεψη έγινε νωρίς στην πρώτη βάρδια. Το μεγάλο μείον είναι ότι όλα τα δωμάτια βλέπουν το σαλόνι. Και θόρυβο έχει και θέα για τους σαλονάτους όταν ανοίγει η πόρτα :) :) Την υπηρεσία την είδα μόνο μπαίνοντας, στην έξοδο χαιρέτησα δεν χαιρέτησα το ίδιο και το αυτό......

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Λάουρα
Ημερομηνία
April 26, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Service Style
GFE+PSE
Θα την ξανάβλεπες?