Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 20 10 0.5
Studio 05 December, 2020 3099
Δεύτερη φορά με την γλυκία Αννούλα!!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση πρόσωπο

10.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμπεριφορά κοπέλας

10.0
Συμμετοχή

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Καθαριότητα χώρου

8.5
Συμπεριφορά υπηρεσίας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.5
Η πρώτη μου φορα με την Άννα ήταν μια πάρα πολυ καλή εμπειρία για μένα.Ενα κοριτσακι μελαχρινό 22 χρονών ,με τέλειο σώμα και μια απίστευτη γλυκιά φατσούλα.Οταν σε κοιτάει με τις τέλειες ματάρες της ζαλίζεσαι που θες να γυρισεις απο την άλλη.
Στο δωματιο full περιποιητική και δεν βιάζεται καθόλου!
Παρασκευή βράδυ λοιπόν αποφάσισα να την ξανατιμήσω!Αλλαζω δωμάτιο αυτή την φορά και διαλέγω ενα στο βάθος αριστερά,για να αποφύγω την βαβούρα του σαλονιού!
Το δωμάτιο δεν ηταν κατι το εξαιρετικό,είχε ενα μικρό καθρέφτη,και στο ντους δεν υπήρχε αφρόλουτρο,αλλά ενα φτηνο κρεμοσάπουνο.
Κάνω ένα ντουζάκι και περιμένω την Άννουλα.Ερχεται σε λίγο το μωράκι και ανεβαίνει πάνω μου και με αγκαλιάζει και μου δινε απαλά φιλάκια στα μάγουλα στο λαιμο στο στήθος.Ολα αυτά τα χαδάκια συνοδευονταν με μια γλυκια κουβεντούλα,και κρατησαν ώρα .Μετά μου βάζει προφυλαχτικό ξεκίνησε μια πίπα που ειλικρινα πρέπει να ταν η καλυτερη που μου χαν κάνει με deapthroat,και μεγάλη διάρκεια.Σε όλη την διάρκεια μύριζε το αρωμά μου,και μου λεγε οτι μυρίζω τέλεια,και πολλα κια διάφορα γλυκόλογα που δεν τα θυμάμαι αναλυτικά.Μετά με καβάλησε και δεν άντεξα και πολύ μετά απο αυτήν την καυλωτική πίπα.Οταν τελειωσα μέσα της στο προφυλαχτικό συνέχισε να κάθεται πάνω μου για λιγη ωρα ακόμα και μου λεγε κοιτα στον καθρέφτη και δες μας,δεν ειναι ωράια η εικόνα;Oντως η εικόνα ηταν απίστευτη!!Συνεχίσαμε λιγη κουβεντουλα ακόμα,και μετα με αποχαιρέτησε γλυκά οπως και την προηγούμενη φορά!
Απορώ αυτό το κορίτσι πως μπορει να ειναι τόσο γλυκιά και συγχρόνως να δουλευει κάθε μερα και τοσες ώρες καινα συνεχιζει να ναι τέλεια σε όλα!
Αννούλα ενοείται τα ξαναλέμε!

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άννα
Κοπέλες διαθέσιμες
Άννα
Ημερομηνία
June 29, 2012
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο