Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 20 10 0.5
Studio 05 December, 2020 3102
ΑΝΝΑ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.9
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.0
Συμπεριφορά κοπέλας

7.0
Συμμετοχή

7.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.0
Καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά υπηρεσίας

8.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

7.5
Δύο οι κοπέλες στη δεύτερη βάρδια. Η Λολίτα, ξανθιά αδυνατούλα με ωραίο κορμάκι και πρόσωπο (θα την έχω στα υπόψην), για ύψος δεν μπορώ να πω κάτι, με τις τακούνες που φοράνε οι κοπέλες ζαλίζομαι... Δεύτερη κοπέλα, ο λόγος της επίσκεψής μου... από τη χώρα που έβγαλε τον κόμη Δράκουλα τον Χάτζι την Κομανέτσι και τη Ρομίνα :), η Αννούλα. Πολύ όμορφη παρουσία, μελαχροινή, λεπτούλα με σφιχτό σωματάκι, μικρό στήθος και με το χαμόγελο στο στόμα. Το δωμάτιο καλό, δεν του έλειπε κάτι και ντουσιέρα είχε και νυπτήρα, όλα καλά.

Άφιξη της Άννας μετά από κανένα δεκάλεπτο περίπου στο δωμάτιο. Είχαμε ένα σύντομο διάλογο στην αρχή, πριν ξαπλώσει στο κρεβάτι. Με το καλημέρα φάουλ νούμερο ένα, κατευθείαν μου φόρεσε προφυλακτικό σε μία φάση που ακόμα ήμουν σε βαθιά χειμερία νάρκη.... Κατά τα άλλα στοματικό συμπαθητικό με περιποίηση και στα @@. Παιχνίδι στις ιδιαίτερες περιοχές της από μένα, ενώ μετά από λίγο με δική της πρωτοβουλία ανέβηκε σε στάση 69. Με τέτοια θέα φυσικά δεν αργησα να πάρω τα πάνω μου. Και κάπου εδώ έρχεται ένα δεύτερο φάουλ, είχε έρθει με το κινητό της στο δωμάτιο το οποίο άρχισε να βαράει. Μου ζήτησε συγνώμη και το άφησε να σταματήσει.

Στο κυρίως μενού η συνάντηση μας περιορίστηκε σε δύο στάσεις. Ήταν από τις ημέρες που έπρεπε να ξεδώσω οπότε οι αντοχές ήταν μικρές.... Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε τη συνάντησή μας στα 4. Πεταχτό φιλάκι και αναχώρηση. Οι εντυπώσεις μου από την Άννα είναι ανάμικτες. Πιστεύω ότι κάποιος θα περάσει καλύτερα μαζί της αν θα πάρει ο ίδιος πρωτοβουλίες να της δείξει τι ακριβώς του αρέσει. Αυτό δεν το έκανα εγώ και έχασα, με τα Ρουμανάκια το χάνεις το μυαλό σου :) :)

Για το αν θα την ξαναέβλεπα, θα έλεγα μπορεί..... σίγουρα η μία φορά δεν είναι μέτρο σύγκρισης...

Πληροφορίες

Όνομα κοπέλας
Άννα
Κοπέλες διαθέσιμες
Λολίτα
Ημερομηνία
March 29, 2011
Τιμή €
50
Πίπα
  • Με σκούφο
Θα την ξανάβλεπες?