Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.8 29 10 0.5
Call Girls 22 March, 2012 5009
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.4
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.0
Επηρεασμένος απο την κριτική του master paras , τηλεφώνησα στο γραφείο και το ραντεβού άμεσο στο Παγκράτι. Το μανούλι είναι πραγματικά μια σκέτη καυλίτσα. Ο τρόπος πού σε κοιτάει, πού στέινεται ,όλα. Μόλις μπήκε , συστηθήκαμε , φιληθήκαμε το έγδυσα και πήγαμε μαζί στο μπάνιο. Εκεί άρχισε τα χαδάκια και τα χέρια της να παίζουν με το εργαλείο μέχρι να μην χωράει στην παλάμη της. Μέσα στο ντούς το κατάπιε μέχρι κοιλίας και σε λίγο με ρούφηξε ολόκληρο καταπίνοντας τον λευκό ζωμό με ένα χαμόγελο. Ξεπλυθήκαμε , σκουπιστήκαμε και ξαπλώσαμε στην κρεβατάρα. Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε - έστω εσπεράντο- αλλά μόνο ντα και νιετ άκουγα. Δεν γαμιέται -λέω- και την βάζω ανάσκελα και αρχίζω εγώ την μουνολειχία. Τα @@χειλάκια του μεγάλα και φουσκωτά μοίριζαν γιασεμί ή κάτι άλλο. Μου ήρθε να το φάω. Το μανούλι βόγγαγε συνέχεια και όπως ήταν μούσκεμα όρμησα μέσα της και αρχίσαμε να βογγάμε και οι δύο. Αν και το ξενοδοχείο έχει πολύ .... μουσική , νομίζω ότι ξεπεράσαμε τα όρια. Οταν τελείωσα μετά απο πολλές στάσεις μούσκεμα στον ιδρώτα κια με μουδιασμένα πόδια η Κατερίνα μπήκε στην αγκαλία μου και με κοίταζε σίγουρη ότι με ικανοποίησε. Πραγματικά το μωρό έιναι άπαιχτο. Απειρο χωρίς να ξέρει μια λέξη αλλά με σο στόμα και το σώμα γράφει βιβλίο. Λίγο να κάτσει στην σχολή της Μολδαβίας θα αφήσει ιστορία στο παιγνίδι.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
March 25, 2012
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
130
Service Style