Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.8 29 10 0.5
Call Girls
22 March, 2012
5009
Κατερινα
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
8.4
Εμφάνιση πρόσωπο
8.0
Εμφάνιση σώμα
8.0
Συμμετοχή
8.0
Συμπεριφορά/Social time
9.5
Καθαριότητα κοπέλας
9.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
9.0
Kαλησπερα σας. Την νεαρα την ειχα βαλει στο ματι απο καιρο, και περιμενα να περασουν απο το κορμακι της καποιοι αλλοι συναδελφοι για να εχω μια πιο πληρη εικονα,(εγωιστικο ισως το τελευταιο). Ας παρουμε τα πραγματα απο την αρχη. Συνεννοηση με το γραφειο αψογη, ηρθε στην ωρα της, και η εμφανιση της μικρης (19 λεει και μαλλον ειναι) για εμενα ειναι καλυτερη και απο της φωτογραφιες. Εχει πολυ γλυκο και συμπαθητικο μουτρακι, σε συνδιασμο με το αδυνατο κορμακι της. Λιγο φοβισμενη στη αρχη (μπορει να εφταιγα και εγω) αλλα τελικα ολα ξεκινησαν ομαλα. Πηγε για ντουζ και εμφανιστηκε με την πετσετα. Ξεκινησε αμεσως με φιλια και μαλιστα βαθια,και μετα απο λιγο ενελαβα δρση. Της εβγαλα την πετσετα και αρχισα να απολαμβανω το υπεροχο νεανικο δερμα της το πολυ μικρο στηθος,αλλα με ρογες υπεροχες και φυσικα το μικρο της μουνακι. Εβγαζε καποιες κραυγες αλλα μαλλον για ψευτικες μου φανηκαν. Δεν εχει σημασια ομως γιατι η μικρη μπορει να κανει οτι θελεις χωρις να δυσανασχετει, και σε μερικες περιπτωσεις με χαμογελο.Για μια ωρα παντως ολα πηγαν πολυ καλα, και με τον ορο σχεση απαοδοσης- τιμης θεωρω οτι ειναι μια απο της πολυ καλες περιπτωσεις. Στα αρνητικα της μικρης εινα οτι γνωριζει υποφερτα καποια αγγλικα και θα χρειαστη ισως λιγο χρονο ακομα για να ξεψαρωσει. Και επισης το γραφειο (να τα λεμε ετσι) εξαιρετικο οπως παντα.
Πληροφορίες
Ημερομηνία
April 24, 2012
Πόλη
Αθηνα
Χώρα
Ελλαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €