Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 4 10 0.5
Call Girls 19 April, 2014 924
Όμορφο πιπινάκι
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

9.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Το είχα βάλει στο μάτι αυτό το κορίτσι. Ετσι αποφάσισα να την καλέσω να έρθει στο σπίτι βράδυ κατα τις 11. Συνενόηση καλή με το γραφείο με την κοπέλα που έχει μάλιστα και ωραία φωνή αν και υπήρξε μια μικρή καθυστέρηση αλλά δεν χάλασε ο κόσμος. Με το που ήρθε αντικρύζω ένα πολύ όμορφο και γλυκό πιπινάκι με πανέμορφο πρόσωπο σαν ένα καθημερινό κορίτσι που θα γνώριζες στο μπουρνάζι. Ήρθε ντυμένο με κολάν που τόνιζε το πανέμορφο κωλαράκι της. Αφού συστηθήκαμε - ήταν ευγενέστατη - φιλιθήκαμε διακριτικά με γλώσσα μιας και το κορίτσι προτιμάει στα χείλη. Μου ζήτησε να κάνει μπανάκι οπότε την έγδυσα και τη συνόδεψα στο μπάνιο. Όταν σκουπίστηκε πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα και αρχίσαμε τα προκαταρκτικά χάδια και φιλιά. Έκανε ότι μπορούσε για να με καυλώσει μου έκανε αργές και απαλές κινησεις και εγώ ακολουθούσα στον ίδιο ρυθμό, Στοματικό πολύ καλό αργό ξεκίνησε στο πουτσοκέφαλο μου το έφτυνε και μετά το ρούφαγε όλο αργά αργά. Μετά της λέω που να δεις εγώ πόσο ωραία γλύφω. Οπότε τη γυρίζω και την αρχίζω πινελάδα. Το μουνάκι της είναι πολύ γλυκό την ξεκίνησα αργά αργά ώσπου βρήκα την κλειτορίδα της και της το κάνω πιο γρήγορα και έδειξε να την καταβρίσκει. Σπαρτάραγε και μου έλεγε συνέχισε εκεί μη σταματάς και παράλληλα της έβαζα λίγο δάχτυλο. Μετά απο λίγο έχυσε που να αντέξει. Της άρεσε πολύ το γλύψιμο. Μετά την γύρισα ιεραποστολικά και παθιασμένα της τον έβαζα μέχρι που δεν άργησε να έρθει και η δικιά μου κορύφωση. Κάναμε διάλειμμα για τσιγαράκι και μετά κάναμε ένα μίνι δεύτερο γύρο με πολλά χάδια και φιλιά ώσπου μου τον έπαιξε. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία για κάποιον που αναζητάει ένα γλυκό κορίτσι για GFE καταστάσεις. Άνετα θα ξαναβρισκόμουν μαζί της. Κατερινάκι σε ευχαριστώ για όλα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 21, 2014
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style