Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 4 10 0.5
Call Girls 19 April, 2014 925
Από τα ψηλά στα χαμηλά...
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

7.4
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

7.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

8.0
Καθαριότητα κοπέλας

7.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

6.0
Μετά από πολλές εναλλασσόμενες συναντήσεις με Βερόνικα και Κατερίνα (VIP) είπα να πάω για….απεξάρτηση! Είπα να δοκιμάσω με μια άγνωστη σε μένα, και τότε εμφανίστηκαν 2 θετικές κριτικές για ένα «άγνωστο» κορίτσι. Και πήγα από τα σαλόνια στα….αλώνια.

Θα δυσκολευτώ πολύ να την κρίνω αντικειμενικά και χωρίς να κάνω συγκρίσεις. Σκέφτηκα μάλιστα να μη γράψω κριτική αφού δεν ένιωθα ότι θα είμαι αντικειμενικός. Αλλά μετά σκέφτηκα ότι πρέπει να λαμβάνουμε πάντα σοβαρά τον ανταγωνισμό. Θα πρέπει και η Κατερίνα αλλά και το γραφείο να συνειδητοποιήσουν τι τρέχει στα πέριξ.

Ανοίγω την πόρτα (αφού προηγήθηκε μια άψογη συνεννόηση με το γραφείο) και από τις λουσάτες και σαλονάτες που έβλεπα τελευταία , μπαίνει μια πιτσιρίκα άβαφτη, αχτένιστη και ντυμένη πρόχειρα σαν να πετάχτηκε να πάρει τσιγάρα από το περίπτερο. Κρίμα γιατί το πρόσωπο θα μπορούσε να λάμπει (ωραίες γραμμές). Είναι πολύ μελαψή και μικροκαμωμένη. Μιλάει καλά ελληνικά και γίνεται πολύ ευχάριστη. Χωρίς καθυστέρηση μου ζητάει να πάει να «ετοιμαστεί».

Βγήκε γυμνή από το μπάνιο …αλλά το πλύσιμο ήταν πολύ τοπικό. Μια μυρωδιά γινόταν αισθητή από τις μασχάλες. Χρησιμοποίησε πολύ αργκό γλώσσα προσπαθώντας να τονίσει το PSE…αλλά δεν της πήγαινε.

Το σώμα της είναι λεπτοκαμωμένο αλλά….πλαδαρό! Το βυζί κρεμόταν πολύ για ένα τόσο νέο κορίτσι. Όπου έπιανα η σάρκα ζουλιόταν σαν ζυμάρι. Οπτικά έχει ένα πολύ όμορφο κωλαράκι.

Άρχισε την περιποίηση με ενθουσιασμό! Ω, ναι είναι εργατικό κορίτσι. Εδώ κέρδισε το ενδιαφέρον μου το οποίο είχε αρχικά κλονιστεί. Το στοματικό της ήταν αξιοπρεπέστατο έμπειρο και παθιάρικο. Την ώρα που έβαλε το προφυλακτικό στο στόμα της για να μου το φορέσει, ένοιωσα μια σπίθα να με …στυλώνει! Αποφάσισα να τεμπελιάσω και να την αφήσω να δείξει τι μπορεί. Δεν φιλάει με γλώσσα αλλά χαϊδεύει και τρίβεται με πάθος. Με περιποιήθηκε δεόντως και δεν άφησε τίποτα ….στεγνό. Μιλάει πολύ προσπαθώντας να ανεβάσει την ένταση αλλά τουλάχιστον σε εμένα δεν έπιασε.

Κάθισε επάνω μου και με σφυροκόπησε αρκετή ώρα. Μετά τη γύρισα στα 4 . Μπήκα πολύ εύκολα, δεν την βρήκα ιδιαίτερα στενή. Εκεί τελείωσα….και τελείωσε και η συνάντηση!!!

Εάν ήθελα απλά να γ@μήσω, το έκανα, αλλά τίποτα περισσότερο! Καμία άλλη αίσθηση δεν ερεθίστηκε. Νόμιζα ότι είχα πάει σε στούντιο.

Στα θετικά της είναι η εργατικότητα και το ότι είναι ευχάριστη σαν συντροφιά. Αλλά όλα φαίνονται επιφανειακά. Είναι η πρώτη φορά που οι κριτικές δεν με βοήθησαν στην επιλογή μου. Γενικά χαλάστηκα και δεν βλέπω λόγο για να την ξανασυναντήσω.
Για τη σχέση τιμής απόδοσης…..με σχεδόν τα ίδια χρήματα θα είχα ζήσει για 1,5 ώρα στον παράδεισο της Βερόνικας. Αυτό τα λέει όλα!

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 10, 2014
Πόλη
αθηνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
220
Service Style
GFE
Φιλί
καθόλου
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Πραγματικές με λίγο photoshop
Συνεννόηση με το γραφείο
Πολύ εύκολη
Θα την ξανάβλεπες?
Σε καμία περίπτωση!
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 3 1

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 May, 2014
ΧΕΧΕ ΤΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΡΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .. 50 - 50 ΟΙ ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ !!
D
dimitris42
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση