Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 53 10 0.5
Call Girls 17 September, 2013 7837
TRIO με Κατερίνα - Άννα (DEEP, DEEP, DEEP....και TA ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...)
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Λοιπόν αρχίζω με διευκρινίσεις...
Η βαθμολογία αντικατοπτρίζει ένα μέσο όρο των δύο κοριτσιών όσον αφορά στα σωματικά χαρακτηριστικά/πρόσωπα.
Σχετικά με την εμφάνιση δεν χρειάζεται να αναφέρω πολλά, υπάρχουν αρκετές κριτικές της κατερίνας την οποία θεωρώ πολύ όμορφη.
Η άννα είναι γύρω στα 28, 1,70, στήθος 3άρι και αρκετά όμορφη. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί. ΚΑΛΟ παιδί, μα πολύ καλό !! ευγενική, ευχάριστη, ομιλητική (όσο-όπως πρέπει), καθαρή. Παράγοντες πολύ σημαντικοί για μια καλή συνάντηση για όποιον σέβεται τον εαυτό του.
Και τα δύο κορίτσια μαζί τα ειχα για μία ώρα και αυτό είναι που θα περιγράψω. Ήτοι το κόστος είναι 100/ώρα/κοπέλα. Και οι δύο μαζί 200/ώρα. Για να μην ρωτάτε πως βγαίνει το κόστος των 400σίων, ήμουν 2 ώρες με τη μία κοπέλα μόνο και άλλη 1 ώρα και με τις δύο μαζί.
Στα Σημαντικά που ενδιαφέρουν όλους.
Χημεία μεταξύ των κοριτσιών: Με μία λέξη ΑΨΟΓΗ. Στην αρχή τους όπως μου είπαν, αλλά πραγματικά νόμιζα ότι είχα ένα κανονικό bi ζευγάρι απέναντί μου.
Χημεία οι τρεις μας: Το π@υλί μου ρωτήστε. Αν το βρείτε βεβαια, είναι σε αγρανάπαυση...
Αγώνας. Γλύψιμο, πήδημα, γλύψιμο, πήδημα, γλύψιμο, πήδημα. ποιος/α να πρωτογλύψει ποιον/α (το ποιος να πρωτοπηδήσει το θεωρώ ευνόητοTongue !!).
Επιτέλους χόρτασε το μάτι μου ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ, με την Κατερίνα να χύνει από το πολύ αισθησιακό γλύψιμο της Άννας. Το άκουσα, το πίστεψα, αλλιώς ας την πάρουν στο εθνικό θέατρο...
Πίπα/ες εξαιρετικές - μπαλάκια μέσα - με Deep throat από το πιπινάκι. Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο. Σαφώς το Κατερινάκι κάθησε στα τέσσερα, είναι must, με τις βυζάρες της στον καθρέφτη να κουνιούνται, και τέλος πάντων εκτός των ανωτέρω έγιναν όλοι εκείνοι οι γνωστοί συνδυασμοί που όλοι σας γνωρίζετε. Ας μην τα επαναλαμβάνω.
Εντύπωση μεγάλη μου έκανε το γεγονός ότι υπήρχε μια μεγάλη άνεση στο τι και πως θα γίνει, σαν να το είχαμε ξανακάνει πολλές φορές. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα και πολύ πετυχημένα "συμπλέγματα", και μείωση τυχόν άγχους αλλά και αποφυγή σπατάλης χρόνου που όπως όλοι ξέρουμε "κοστίζει"...
Σόσιαλ εξαιρετικό. Ξέχασα ότι ήμουν με επαγγελματίες. ΣΠΑΝΙΟ. Έπρεπε να τις έχω κλείσει για δύο ώρες και τις δύο. Αλλά βλέπεις ήθελα να δω πρωτα τι παίζει. τέλος πάντων την επόμενη φορά. Γιατί θα υπάρξει.
Συμπέρασμα: ΔΥΟ κοπέλες, ΝΕΑ-πολύ ΝΕΑ, όμορφες, κορμάρες, καθαρές-ευγενικές-γελαστές, ΆΨΟΓΕΣ στο σεξ, Άννα - DEEP THROAT, cim, cob, cif και οι δύο, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ λεσβιακό. Στα 200 ευρώ η ώρα.
Νομίζω ότι είναι το καλύτερο ΔΩΡΟ Χριστουγέννων για όποιον θέλει να "κεράσει" τον εαυτό του !!!
ps
τα κορίτσια φιλιούνταν υπέροχα. και μόνα τους και με εμένα πίσω τους...
ps2
χορταίνεις στήθος. μα χορταίνεις !! να τρίβονται μεταξύ τους και να χαζεύεις προτού μπεις ανάμεσα...

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 25, 2017
Πόλη
αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος €
400
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Τα καταπίνει
  • Mouth Fucking
Extra ball
Ναι
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 December, 2017
Φίλε μου μπράβο που πέρασες όμορφα και το κυριότερο μας έδωσες πολύ χρήσιμο info ως προς το duo με τα κορίτσια. Εγώ γνωρίζω καλά την Αννούλα αλλά όχι την Κατερίνα. Μετά την κριτική σου φαίνεται ότι θα τις γνωρίσω ακόμη καλύτερα together!!!!!!! Χριστούγεννα εεε? Δεν ακούγεται άσχημα
V
voyager
06 December, 2017
Θεος!! Κρίμα που είμαι μακριά!
B
borbi2525
07 December, 2017
Για ποιά Άννα μιλάμε?
R
rtfm
07 December, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσεις !!
αξίζουν τα κορίτσια και μαζί και μόνα...
J
john100
07 December, 2017

Άννα γλυκό πιπινάκι
V
voyager
07 December, 2017

Εννοείται αλλά πρέπει να αρχίσω οικονομία για τα 400ευρώπουλα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να παίξει τίποτε λιγότερο από 2ωρο.
V
voyager
10 March, 2018
Σχόλιο Αντμίν: Μόνο στο φόρουμ τέτοιες ερωτήσεις
E
elparas
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση