Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 15 10 0.5
Call Girls 25 December, 2020 2216
Μια πολύ καλή GFE εμπειρία!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

8.0
Συμπεριφορά/Social time

8.5
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Είχα διαβάσει τις κριτικές για την Κάτια και την είχα βάλει στο μάτι εδώ και καιρό. Η συνεννόηση με το γραφείο έγινε πολύ εύκολα, και η κοπέλα έφτασε στο σπίτι μου στην ώρα της.
Αν και είχα διαβάσει περί σέξι ντυσίματα και ακριβά εσώρουχα σε άλλες κριτικές, σε εμένα έφτασε σχετικά λιτά ντυμένη (σκισμένο τζήν, άσπρη κοντομάνικη μπλούζα και ζακέτα) -- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι με χάλασε το ντυσιμό της. Είναι όντως μια νεα και πολύ όμορφη κοπέλα, αν και διαφέρει ελαφρά από τις φωτογραφίες της (κάνουν το πρόσωπό της να φαίνεται πιο λεπτό, και στην πραγματικότητα είναι λίγο πιο στρογγυλοπρόσωπη).
Τα δόντια της όντως δεν είναι τέλεια, αλλά και πάλι δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι παράγοντας για να την πει κανείς άσχημη.

Social time καλό, αν και τα αγγλικά της σίγουρα χρειάζονται βελτίωση.

Στα του αγώνα... Δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι νέα στο χώρο και δεν έχει βρει τις συνήθεις "τεχνικές" που ακολουθούν πολλές κοπέλες και που κάνουν την επαφή μαζί τους να μοιάζει μηχανική, πάντως στην Κάτια βγάζω το καπέλο -- τόσο στο φιλί όσο και στην πίπα ήταν πολύ, μα πάρα πολύ καλή. Στα υπόλοιπα, χωρίς να πάρει πολλές πρωτοβουλίες, ήταν ωστόσο δεκτική, συμμετείχε καλά και έδειχνε να το ευχαριστιέται.

Δεν είναι PSE, αλλά σαν GFE εμπειρία ήταν από τις καλύτερες που έχω πάρει. Σίγουρα θα την ξαναδώ :)

Πληροφορίες

Ημερομηνία
May 08, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
3 ώρες
Κόστος €
450
Service Style