Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 15 10 0.5
Call Girls
25 December, 2020
2217
Η γκομενα από το Λύκειο ....
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση πρόσωπο
8.5
Εμφάνιση σώμα
9.5
Συμμετοχή
8.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
8.5
Δεν ξέρω αν οι συνάδελφοι που έχουν γράψει κριτικές είναι όλοι οδοντΙατροι, αλλά τα δόντια της είναι το τελευταίο πράγμα που παρατηρεις σε αυτό το πρόθυμο για σεξ κορίτσι. Η κοπελλα με το που μπήκε στο σπίτι άρχισε να με φιλαει παθιασμενα. Φορούσε ένα κομψό και ανάλαφρο μαύρο φόρεμα το οποίο σε λιγότερο από 1 λεπτό έιχε πέσει στο πάτωμα. Ούτε τα παράθυρα δε πρόλαβα ν κλείσω με κίνδυνο να μας πάρει μάτι η γειτονιά. Την ανέβασα γυμνή στην κρεβατοκάμαρα όπου άρχισε το ματς.
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες. Θα πω μόνο 2 πράγματα , ένα καλό και ένα κακό.
Η μικρή πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ότι είναι η γκομενα σου που έχει καιρό να σε δει και έιναι ξαναμενη για σεξ. Το κακό είναι ότι αν θελήσεις να την βάλεις από πάνω σου θα σε πονέσει στην κυριολεξία. Η κοπέλα μάλλον είναι φρέσκια στο σπορ και πραγματικά δεν το έχει. Με Ζουλαγε λες και ήθελε να με βασανισει. Αναγκάστηκα να την βάλω εγώ κάτω και να πάρω εγώ την πρωτοβουλία ώστε να απολαύσω το στενό μ...κι της που είναι πραγματικά εφηβικό
Αν θα την ξανασυναντουσα θα το έκανα για το ταπεραμεντο της και το καταπληκτικό της σώμα ...
Δεν θα μπω σε λεπτομεριες. Θα πω μόνο 2 πράγματα , ένα καλό και ένα κακό.
Η μικρή πραγματικά σε κάνει να νιώθεις ότι είναι η γκομενα σου που έχει καιρό να σε δει και έιναι ξαναμενη για σεξ. Το κακό είναι ότι αν θελήσεις να την βάλεις από πάνω σου θα σε πονέσει στην κυριολεξία. Η κοπέλα μάλλον είναι φρέσκια στο σπορ και πραγματικά δεν το έχει. Με Ζουλαγε λες και ήθελε να με βασανισει. Αναγκάστηκα να την βάλω εγώ κάτω και να πάρω εγώ την πρωτοβουλία ώστε να απολαύσω το στενό μ...κι της που είναι πραγματικά εφηβικό
Αν θα την ξανασυναντουσα θα το έκανα για το ταπεραμεντο της και το καταπληκτικό της σώμα ...
Πληροφορίες
Ημερομηνία
August 10, 2011
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Incall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
170
Service Style