Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.6 15 10 0.5
Call Girls
25 December, 2020
2216
Κατια και πάλι Κατια
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία
10.0
Εμφάνιση πρόσωπο
10.0
Εμφάνιση σώμα
10.0
Συμμετοχή
10.0
Συμπεριφορά/Social time
10.0
Καθαριότητα κοπέλας
10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής
10.0
Με την Κατια εχω συναντηθεί ούτε που θυμάμαι πόσες φορές και κάθε φορά περνάω και καλητερα. Για μένα ειναι το απόλυτο GFE.
Συνενοηση με το γραφείο ειναι εύκολο (με ξέρουν με το όνομα μου), Η κοπέλα δεν είχε αργήσει ποτέ και δεν κοιτούσε το ρολόι.
Ειναι πεντακάθαρη. Συναντηση συνήθως γινεται σε σουιτα στο The Cristal Blue στην Γλυφαδα.
Εχω τεριαξει απόλυτα με την Κατια και περνάμε πολυ ευχάριστα την ωρα μας με πολυ γέλιο και χαλαρωση.
Δεν θα περιγράφω για το πως την περνω κλπ αυτο ειναι καθαρά προσωπικό.
Τηρήθηκαν ολα όσα είχαν συμφωνηθεί με καμια παραπάνω χρέωση.
Αν ζητάτε GFE τότε η Κατια ειναι για σας ΑΛΛΑ θα πρέπει να φερθητε και εσείς ανάλογα...
Αν σας φαίνονται τσιμπιμενες οι τιμές τότε αναρωτηθείτε.... εσείς για ποσα euro θα πουλαγατε το κορμί σας?
Και για το τέλος.... Κατια ξανα και ξανα και ξανα.....
Συνενοηση με το γραφείο ειναι εύκολο (με ξέρουν με το όνομα μου), Η κοπέλα δεν είχε αργήσει ποτέ και δεν κοιτούσε το ρολόι.
Ειναι πεντακάθαρη. Συναντηση συνήθως γινεται σε σουιτα στο The Cristal Blue στην Γλυφαδα.
Εχω τεριαξει απόλυτα με την Κατια και περνάμε πολυ ευχάριστα την ωρα μας με πολυ γέλιο και χαλαρωση.
Δεν θα περιγράφω για το πως την περνω κλπ αυτο ειναι καθαρά προσωπικό.
Τηρήθηκαν ολα όσα είχαν συμφωνηθεί με καμια παραπάνω χρέωση.
Αν ζητάτε GFE τότε η Κατια ειναι για σας ΑΛΛΑ θα πρέπει να φερθητε και εσείς ανάλογα...
Αν σας φαίνονται τσιμπιμενες οι τιμές τότε αναρωτηθείτε.... εσείς για ποσα euro θα πουλαγατε το κορμί σας?
Και για το τέλος.... Κατια ξανα και ξανα και ξανα.....
Πληροφορίες
Ημερομηνία
January 17, 2012
Πόλη
Γλυφαδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος €
300
Εξτρά €