Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 27 10 0.5
Call Girls 28 April, 2017 9957
Η παλιά καλή Galina!
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση πρόσωπο

8.0
Εμφάνιση σώμα

8.5
Συμμετοχή

9.0
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

8.5
Συνάντησα το κορίτσι κάνα δυο μέρες πριν και πέρασα υπέροχα. Ήταν ένα ραντεβού που το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ. Ήταν η Galina των πρώτων ραντεβού, αυτή που είχε γίνει στανταράκι.

Η αλήθεια είναι ότι είχα μια περιέργεια να δω πως θα συμπεριφερθεί, πίστευα ότι τώρα που δούλευε ανεξάρτητη θα ήταν διαφορετική προς το καλύτερο, τελικά αποδείχθηκε πως είχα δίκιο. Πραγματικά συνάντησα ένα κορίτσι χωρίς σημάδια κούρασης, με μεγάλη θηλυκότητα και πολύ ναζιάρικο. Φυσικά με θυμήθηκε, από το τηλέφωνο μάλιστα με είχε γνωρίσει, ήρθε με σωστό ντύσιμο, με φορεματάκι σέξι, όπως κατά τη γνώμη μου πρέπει να έρχονται όλα τα CG.

Όλα τα λεφτά ήταν τα προκαταρκτικά, πριν ακόμη ξεντυθεί πέφτουν τα γλωσσόφιλα, τα χαδάκια, φιλιά στο λαιμουδάκι της, στα πανέμορφα στήθη της (για αρχή ότι άφηνε το φόρεμα να φαίνεται). Κι όλα αυτά με νάζι.
Το ξανατονίζω ήταν ένα ραντεβού που το κατευχαριστήθηκα. Ίσως είναι από τις λίγες φορές που κορίτσι αναζητούσε περισσότερο από μένα τα γλωσσόφιλα, πραγματικά με τρέλανε. Να με φυλάει με πάθος και να μου σφίγγει το κεφάλι με τα χέρια της, να κολάει πάνω μου. Να την επαινώ εγώ και δώστου εκείνη πιο πολύ. Όμορφα πολύ όμορφα.

Το κορίτσι είναι γνωστό τι ΔΕΝ προσφέρει (CIM, CIF,ANAL) επίσης δεν αφήνει δάχτυλα μέσα στο νανακι της. Το σέβεσαι δεν τα ζητάς και προχωράς. Η συμμετοχή της στο σεξ πολύ καλή, ειδικά όταν την έχεις από πάνω και σταματήσεις παίρνει σειρά εκείνη. Το στοματικό της απλά καλό, χρησιμοποιεί καλά την γλωσσίτσα της, μέχρι εκεί. Deep Throat και Mouth Fucking το ξεχνάς, το κορίτσι δεν μπορεί ή δε θέλει. Επίσης της αρέσει να την περιποιείσαι, την φυλάς και να την γλείφεις παντού.

Στάσεις στο σεξ όσες θες κι όπως τις θες, βοηθάει σ’ αυτό και η σωματοδομή της. Και συνεχώς να με ψάχνει το άτιμο κορίτσι για γλωσσόφιλα, τέτοιο πράγμα. Έχει καλό κι ομορφούλικο προσωπάκι με πολύ ωραία μάτια, ίσως την επόμενη φορά αφήσω ανοιχτά τα φώτα όταν κάνουμε σεξ για να βλέπω τα πανέμορφα ματάκια της. Έχει επίσης πολύ καλό στήθος, είναι λίγο ευαίσθητη εκεί αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν και είναι GFE φάση εντούτοις δέχθηκε χωρίς ενδοιασμούς σκαμπίλια στα κωλομέρια της, τράβηγμα μαλλιών (όχι με μεγάλη ένταση πάντως) αλλά και σφίξιμο του λαιμού της, επίσης πάνω στη κάβλα όταν της έβαλα τα δάχτυλά μου στο στόμα εκείνη τα έγλειψε με μανία.

Εν κατακλείδι συνάντησα την παλιά καλή Galina. Την είδα περισσότερο έμπειρη, με την καλή έννοια και πέρασα υπέροχα. Δουλεύει από τις 11:00 μέχρι τις 23:00, προσέχει το εαυτό της, γι αυτό φαίνεται ξεκούραστη και αναζωογονημένη. Εννοείται ότι θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
November 17, 2017
Πόλη
Αθήνα
Χώρα
Ελλάδα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80
Εξτρά €
--
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
Ξεσκούφωτη
A-level (πρωκτικό)
Οχι
Extra ball
Δεν ζητήθηκε
Dress Code
Τηρήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
53
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Σχέση-Παντρεμένος
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 November, 2017
Σε ευχαριστώ για την κριτική μωρό μου... φιλιά
K
katty
23 November, 2017
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δε χρειάζεται να μ' ευχαριστείς κορίτσι μου. Να' σαι παντα καλά και να μας χαρίζεις υπέροχες στιγμές ηδονής. Πολλά φιλάκια.
L
liaris
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση