Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10 0.5
Call Girls 27 April, 2015 1505
ΚΕΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΕΛΙ
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

9.6
Εμφάνιση πρόσωπο

8.5
Εμφάνιση σώμα

10.0
Συμμετοχή

10.0
Συμπεριφορά/Social time

10.0
Καθαριότητα κοπέλας

9.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

10.0
Καλησπέρα σε όλους τους συμφορίτες . Ξαναγράφω κριτική για την συγκεκριμένη καύλα γιατί δεν μπορώ να την ξεχάσω . Ημερομηνία ενδεικτική . Ενα μεγάλο μπράβο στο γραφείο για την επιλογή του (συνεχίστε έτσι) αν και όσο ειναι αυτός ο παίδαρος σε εσάς δύσκολα θα επιλέξω κάτι άλλο.(την σαραντάρα ίσως) Λοιπόν για τα του αγώνα δεν θα αναφέρω πολλά έχουν πει άλλοι , συνάντηση με την κοπέλα τυχαία τελείως αλλα με δικαίωσε , κλεβοντας λιγάκι χρόνο απο την δύσκολη καθημερινότητα μου κάνω ένα διάλυμα. Ξενοδοχείο ,μπανάκι , και αναμονή του μωρού.
Χτύπημα πόρτας ,μπαίνει μέσα ,και παθαίνω τραμπάκουλο (φιλάκι ζεστό με χαμόγελο και εξερεύνηση παράλληλα απο μεριάς στης πανω απο το μποξεράκι για να καταλάβει τι θα ακολουθήσει . Ωραίο το παιδί λέω απο μεσα μου (γαμώτη να μην εχω ωρα παραπάνω) . Δεν έχω να πω πολλα , το παιδί τα σπάει ,πίπα δύναμη βαθιά χωρίς χέρια ,μουνάκι πεντακάθαρο και μυρωδάτο χαχαχ . Κάποιες γυναίκες σου βγάζουν μια τρελή θηλυκότητα που δεν θέλεις να φύγεις απο κοντά τους με τίποτα . Ενα γύρο πρόλαβα αλλα τον ευχαριστήθηκα .Αν δεν είχα αυτο το κολοτηλεφώνημα για ραντεβου στην δουλειά ακόμα εκεί θα ήμουν, και το καλύτερο απο ολα ,το είχε καταλαβει και εκεινη και ενω ντυνόταν μου εκάνε και κάτι παιξίματα μονη της με το μουνακι της που ελεγα μέσα μου κρατήστε με .
Επειδή όλα είναι θέμα χημείας δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ έκλεισα , σε κάθε μου ευκαιρια μόνο κελι, μετά απο χρόνια στο χώρο δεν έχω γράψει ποτέ τέτοια κριτική , η συγκεκριμ΄ενη την αξίζει . Αυτά απο μένα καλή συνέχεια σε όλους

Πληροφορίες

Ημερομηνία
April 21, 2015
Πόλη
ΑΘΗΝΑ
Χώρα
ΕΛΛΑΔΑ
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
120
Service Style
GFE+PSE
Φιλί
Με γλώσσα
Πίπα
  • Ξεσκούφωτη
  • Deep Throat
  • Τα φτύνει
A-level (πρωκτικό)
Δεν ζητήθηκε
Fetish
ΤΟΥΜΠΑΝΟ
Extra ball
Ναι
Dress Code
Δεν ζητήθηκε
Οι φωτογραφίες ήταν:
Ακριβώς όπως είναι
Συμπεριφορά του γραφείου
Καλή
Θα την ξανάβλεπες?
Σίγουρα!
Ηλικία Πελάτη
35
Οικογενειακή Κατάσταση Πελάτη
Δεν απαντάω
Αναφέρετε αυτή την αξιολόγηση Σας βοήθησε αυτή η αξιολόγηση; 0 0

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Ordering
Έχετε ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 May, 2015
απο το 7.5 και 8 πηγε 8.5 και 10
Τι να πω ρε φιλαρακι
Εκανε 100 πλαστικες?
T
thetester
18 May, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Kαλησπέρα φίλε .
Δεν ξέρω σε ποιο θέμα σαν βαθμολογία αναφέρεσαι .Η κάθε κριτική είναι υποκειμενική , δεν έχουν όλη την ίδια άποψη . Γιατί δεν γράφεις σε μία κριτική την δική σου για την συγκεκριμένη.
H
hut79
19 May, 2015
ναι απλα και οι 2 κριτικες που εχεις κανει ειναι για την ιδια κοπελα, συγκρινει τις 2 δικες σου κριτικες μεταξυ τους..

στη μια κριτικη της εβαλες 7.5 στην αλλη 8.5 και απο σωμα 8 την πηγες στο 10 και αναρωτιεται παντα καλοπιστα ο φιλος αν εχει κανει 4-5 πλαστικες απο την τελευταια σας φορα..
C
chawawa
19 May, 2015
Έχουν δίκιο τα παιδιά
A
admin
19 May, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Οκ . Το κατανοώ ,δεν θυμάμαι πόσο είχα βάλει στην άλλη κριτική μου (νομίζω έχει σβηστεί ) Ζήτω συγνώμη να δημιούργησα κάποιο θέμα
H
hut79
20 May, 2015
γιατι αποκλειεται μια κοπελα να βελτιωθει (ή να χαλασει) αρκετα στο προσωπο και στο σωμα με την παροδο του χρονου ή ειναι αδυνατο?
βεβαια οχι απο 5-6 να γινει 9-10........ πχ
δεν θελω να αναφερω ονομα, αλλα στην αρχη της "καριερας" της ειχε μια απο τις χειροτερες κριτικες
η οποια βεβαια δεν ισχυε για μενα αλλα οντως η κοπελα ειχε καποιες ατελειες.......
που με την παροδο του χρονου (την ειδα και σε καποιο παρτυ) εγινε σαφως καλυτερη
και σχεδον ολες οι κριτικες της ειναι πολυ καλες.......(σε εμφανιση και σερβις........)

παρεμπιπτοντως την κελη πρεπει να την ειχα δει σε καποιο παρτυ
καλο προσωπο και φορουσε και κρικους νομιζω που τις εδιναν ποντους....
μου θυμισε λιγο βουλα βαβατση .....(κατα προσεγγιση παντα....)
G
greta15
03 June, 2015
Συμφοριτες καλημερα σε ολους σας . πανω που ειχα ορεξη σημερα για κελι και δεν την βλεπω στο σιτε ,,,ξενερα μεγαλη . Αν ξερει κανεις που πηγε το μωρο ας μας ενημερωσει .
H
hut79
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Αποτελέσματα ανά σελίδα:

Αφήστε μια απάντηση