Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 6 10 0.5
Call Girls 05 June, 2013 1111
Τεστ/ Για πολύ π%&&*%&*&*τσα και πολύ ξύλο1
(Updated: 26 July, 2024)
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση πρόσωπο

7.5
Εμφάνιση σώμα

9.0
Συμμετοχή

8.5
Συμπεριφορά/Social time

9.0
Καθαριότητα κοπέλας

8.5
Σχέση απόδοσης/τιμής

9.0
Λοπόν πάιδες μόλις γύρισα από Λακόμπα. Το κορίτσι στην ώρα του (μόνο 10 λεπτά καθυστέρηση).

Εμφάνιση: ΟΚ πρόσωπο. Μελαχρινή αδύνατη, πεταχτή ρώγα (πολύ πεταχτή), τατού στην κοιλιά, μικροσωμη γενικά αλλά εμένα μου αρέσει αυτό το μικρό σωματάκι. Στο πρόσωπο δεν με ενθουσίασε, αλλά γούστα αυτά.

Αγώνας: Εκδηλωτική, με διάθεση, καλούτσικη πίπα αλλά όχι κάτι ιδιαίτερο για μένα, γλύψιμο μπάλλας και γενική περιποίηση. Ζητάει να τις φάει!!! Δεν κάνω πλάκα. Θέλει να την πάιρνεις και τραβάς μαλλιά και να ρίχνεις δυνατά σκαμπίλια στον κώλο. Επίσης θέλει σκαμπίλια στο πρόσωπο (ζήτησε κανονικά και δυνατά- εριξα ένα χαμηλής έντασης και ήθελε κι άλλο δυνατό και όταν έφαγε ένα δυνατό γούσταρε και ήθελε κι άλλα!!!). στα 4 είναι οκ, αλλά τις έβγαινε το σπιράλ και ήταν κάπως άβολα αλλά τελικά το τακτοποίησε. Μετά την έστησα κανονικά να της τον φορέσω όπου κάθισε άνετα, ήταν πολύ δεκτική και έχυσα γρήγορα. Μουνάκι μικρό και δουλεμένο φανερά. Θέλει να την γλύφεις και δαχτυλώνεται ταυτόχρονα. Το πιο καθαρό μουνί που έχω γλύψει. Μοσχομύριζε, αλλά μετά σκέφτικα τον Μιχάλη τον Ντάγλας και το έκοψα.

Γενικά: Με χάλασε λίγο η αναπνοή, αλλά όχι σε βαθμό να μήν θέλω να με πλησιάζει. Ίσως ήταν η μέρα. Με έφτιαξε η διάθεση, η συμμετοχή, το σώμα της. Λέω ότι «μπορεί» να την ξανάβλεπα γιατί στα 120 που έιναι το κανονικό της πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλες καλύτερες- απόψεις φυσικά αυτές υποκειμενικές. Για όσυς γουστα΄ρουν ξύλο ενδείκνυται ανεπυφύλλακτα.

Πληροφορίες

Ημερομηνία
June 06, 2013
Πόλη
Αθήνα
Χώρος
Outcall
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος €
80- τεστ
Εξτρά €